Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Lielā vērtē būs vienlīdzība

Zvaigznes diktēs precīzus uzvedības noteikumus. Dienas galvenais vārds – balanss, no tā daudz kas būs atkarīgs. Formāls godīgums var atšķirties no nerakstītiem standartiem. Lielā vērtē būs vienlīdzība. Nebūs grūti sadalīt darbus un lomas, ja vien kopumā būs panākts kompromiss.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Esiet uzmanīgi un vērīgi, ļoti svarīgi neiziet uz ekscesiem, bet atrast balansu. Partnera uzvedība var būt negaidīta un neprognozējama. Lai saglabātu balansu, būs vajadzīgs rast kompromisu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ļoti daudz kas būs atkarīgs no spējas komunicēt ar vajadzīgiem cilvēkiem, atrast zelta vidusceļu. Vēlams visu rūpīgi izsvērt, pirms rīkoties.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ļoti harmoniska un produktīva būs dienas pirmā puse, nav vēlams zaudēt ne minūti. Tieši šodien būs iespējams visiem parādīt un pierādīt, uz ko esat spējīgs.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Zvaigznes saka, ka veiksmei būs nepieciešama dinamika, tomēr nav ieteicams riskēt vai darīt ar piespiešanos. Vēl uzvarai būs svarīga pareiza izvēle, diplomātiskums, izturība, vēlme sadarboties.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Ir vērts aktīvi izmantot veiksmīgu momentu sadarbībai, tad tas būs nopietns solis virzienā uz labāku nākotni. Uzmaniet darbu nodošanas termiņus, arī līgumu darbības laiku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Esiet sabiedriski, darbīgi un attapīgi. Pakalpojumi noteikti atmaksāsies. Mēra izjūta būs ļoti svarīga finansēs. Pirkumos pirmajā vietā ieteicams likt kvalitāti.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Dienas kvalitāte būs atkarīga no mēra izjūtas, no cilvēcisko saskarsmes likumu zināšanas. Nepārspīlējiet ar iniciatīvu, bet arī nekavējiet ar to. Svarīga diena tiem, kas virza un attīsta savas personiskās intereses.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Svarīgi būs rēķināties ar likuma burtu, partnera viedokli, vispārpieņemtiem likumiem. Liela loma var izrādīties citu atbalstam vai noliegumam. Izdosies kopīgas iniciatīvas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes neiesaka būt pašā notikumu centrā, bet arī pašā malā nav vēlams atrasties, vislabākais – būt procesā. Lieliska diena sadarbībai. Nenāks par ļaunu sevi ierobežot visā, kas saistās ar finansēm.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Zvaigznes pastiprinās uzņēmību un mērķtiecību, arī stūrgalvību. Jauna soļa speršanai traucēs konservatīvisms un bailes. Progresa vārdā būs vien sevi jāpārvar, turklāt – visai revolucionārā garā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Visticamāk, slinkums ņems virsroku, lai gan diena ir ļoti piemērota individuālam un kolektīvam darbam. Pirms svarīgas rīcības ieteicams pārliecināties, vai viss ir likumīgi, vai paša veselība izturēs, vai partneris «neuzmetīs»...
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Vislabākā rīcības taktika – sadarbība. Būs viegli atrast atbalstu savas problēmas risināšanai. Ja gribat atrisināt senu problēmu ar ilgu vēsturi, labāk nelūdziet palīdzību nejaušiem cilvēkiem.