Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Astrologi izplata būtisku informāciju par šo nedēļas nogali

© F64

Līdz ar Saules ieiešanu Auna zīmē 2016. gada 20. martā plkst. 6:30, sāksies jaunais astroloģiskais gads un Pavasara Saulgrieži gadskārtu ritējumā. Tas ir spēcīgs notikums, kas nosaka visa gada kopējo toni, līdz pat nākamajiem pavasara Saulgriežiem.

Jo labāk sagatavosies gada sākumam, jo vieglāk būs pārciest planētu cilpas, kas nelutinās līdz pat augustam beigām.

Kā norāda sertificēts astrologs Kristaps Baņķis, gadu pārvaldīs kareivīgā planēta Marss. Gada neparedzamību nosakot tā sākums Starpaptumsuma periodā (9.-23.marts) un Čika laikā, turklāt saspringtā planētu mijiedarbībā. Tas nozīmējot, ka daudzi lēmumi šogad tiks pieņemti spontāni, augstu risku un diemžēl pieļaujot virkni liktenīgu stratēģisku kļūdu.

“Lai neizspēlētu dzīvē kļūmīgāko scenāriju, gatavošanās gada nomaiņai sākas no 15. līdz 19. martam, ko pavadīsim piecu Saules „Nulles dienu” enerģētikā. Senatnē tās dēvēja arī par „sēru un raudāšanas dienām”, kad ieturēja stingru gavēni, atpūtās un veltīja laiku sev – iekšējam klusuma brīdim. Tās uzskata par noslēpumainām un neparedzamām dienām, darījumu noslēgšanas un rezultātu apkopošanas, cilvēka garīgās un fiziskās attīrīšanas laiku pirms astroloģiskā Jaunā gada iestāšanas. Šajā laika sprīdī ieteicams nesākt jaunas lietas, organizēt svarīgus pasākumus, labāk pabeigt iepriekš iesākto. Dienām piemīt augstāko spēku aizsardzība, slepeno vēlējumu piepildīšana ar nosacījumu, ja prasa ne tikai sev, bet arī no citiem,” vēsta Astrologi.lv.