Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Uzzini, savu veiskmes krāsu

© Vladislavs Poroškins/ f64 photo agency

Cilvēka zodiaka zīme par viņu var pateikt daudz un dažādus aspektus. Vairākas ar zodiaka zīmi saistītas detaļas var nest veiksmi vai gluži pretēji - neveiksmi. Tieši tāpēc ir svarīgi uzzināt, kura ir tava veiskmes krāsa, kas tev palīdzēs jebkurā dzīves situācijā.

Auns

Ugunīgais, enerģiskais un kaislīgais Auns pārvalda sarkano krāsu. Sarkano krāsu uzskata par stimulējošu, tā mudina uz rīcību un vairo pašpaļāvību, kas tik ļoti raksturīga šīs zīmes pārstāvjiem. Tāpat sarkanā krāsa nešaubīgi piesaista apkārtējo uzmanību, un Auni parasti arī nebaidās valkāt tik spilgtas drēbes. Sarkani, pieguļoši džinsi ir obligāts Auna garderobes elements, tāpat arī visdažādākie sarkanie aksesuāri košam akcentam.

Vērsis

Vērša krāsa ir zaļā. Veldzējošā un mierīgā krāsa simbolizē augšanu, mīlestību, atjaunotni, pavasari un labklājību. Vēršiem nav piemērotas gaiši zaļās vai dzeltenīgi zaļās nokrāsas: viņu tonis ir dziļš, piesātināts Zemes zaļais tonis, kādu redzam vasaras pilnbrieda pļavās.

Dvīņi

Enerģiskie Dvīņi var būt koši un daudzkrāsaini, bet zīmes pamatkrāsa ir dzeltenā. Optimistiski un sirdī vienmēr jauni, Dvīņiem ir priecīga un silta attieksme pret dzīvi, kuru raksturo arī šī krāsa. Turklāt dzeltenā krāsa veicina saskarsmi, un Dvīņiem ļoti patīk sarunāties.

Vēzis

Vēža spēka krāsas ir Mēness toņi, sudrabs un baltais, kas vasaras vidū dzimušajiem piešķir zvaigžņu atmirdzumu. Vēžiem ieteicams iekļaut šos toņus apģērbā, piemēram, valkājot baltus džinsus vai sudrabkrāsas blūzi. Apvienojot šos abus elementus, Vēža burvība izpaudīsies pilnā mērā. Tāpat var eksperimentēt ar dekoratīvo kosmētiku, izvēloties sudrabaini mirdzošas acu ēnas vai kontūrzīmuli svinīgiem gadījumiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā