Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Uzzini, ko tev sola 2017. gads

© http://sandyanastasi.com/

Mēs taču vēlamies uzzināt, kas mūs gaida šogad un no kā der uzmanīties, lai ikdiena būtu daudz veiksmīgāka un produktīvāka. Tāpēc piedāvājam jūs iepazīties ar populārās astroloģes Māras Ošurokas 2017. gada prognozēm katrai horoskopa zīmei.

Auns

Gada sākums visnotaļ saspringts. Iespējams, vispirms būs jātiek galā ar kādiem nesakārtotiem jautājumiem, kas velkas līdzi no pagājušā gada. Noteikti nedari neko emociju iespaidā, pat ja kāds tevi izved no pacietības. Saskati it visā mācību, zīmes, norādes, tad labāk sapratīsi, kāds ceļš tev ejams un ar kuru cilvēku atbalstu vari rēķināties. Noteikti nepieņem vienpersoniskus lēmumus, sevišķi partnerattiecībās. Ja gribi, lai otrā pusīte ir saprotoša un atbalsta tevi, dalies ar viņu priekos un bēdās! Februārī vari doties tālākā braucienā, darba vai privātā kontekstā, katrā ziņā neatsakies ne no viena piedāvājuma. Pavasara mēneši nav sevišķi piemēroti jauniem darījumiem, finanšu jautājumu kārtošanai, drīzāk pievērsies sava veselības stāvokļa uzlabošanai. Vairāk sporto, atpūties, pavadi laiku kopā ar sev tuviem cilvēkiem. Veiksme sāks smaidīt, sākot no jūlija, kad vēlams neslinkot, bet aktīvi pierādīt sevi priekšniecības acīs. Līdz pat gada nogalei būsi enerģijas pārpilns, atgriezīsies dzīvesprieks.

*

Vērsis

Vērsis vēl nebūs paspējis attapties no pagājušā gada pārmaiņām, kā priekšā jau gaidīs jauni notikumi. Janvārī vēlams koncentrēt visus spēkus, lai uzlabotu savu materiālo stāvokli un statusu sabiedrībā. Kāds pakāpsies pa karjeras kāpnēm, cits nolems dibināt pats savu kompāniju. Vari cerēt uz ietekmīgu cilvēku atbalstu jaunu plānu realizēšanā. Visa gada garumā būsi aizņemts ar profesionālo lietu kārtošanu, tev pavērsies dažādas iespējas, arī pats būsi gana aktīvs. Tomēr atrodi laiku arī atpūtai, tu taču mīli komfortu, visu skaisto un dzīves baudīšanu! Atvaļinājumam piemērots jūlijs, augusts, bet, ja vari izrauties arī kādā citā brīdī, dari to! Rudenī, sākoties mācību gadam, kāds zīmes pārstāvis nolems papildināt zināšanas, bet cits savu pieredzi nodos tālāk citiem. Veiksmīgs laiks pedagogiem, psihologiem, arī kultūras jomā strādājošajiem. Raugi, lai aizņemtība ar darbu, hobijiem neradītu plaisu partnerattiecībās! Sevišķi vasarā un gada nogalē velti vairāk uzmanības saviem tuvajiem.

*

Dvīņi

Kopumā gads mainīgs, nav īstas stabilitātes, kaut gan iespējams, ka tie būs tikai iekšēji procesi, kas liks sajusties nedroši. Svarīgākos plānus ieteicams sākt realizēt gada pirmajos mēnešos. Vari veidot jaunas sadarbības, paplašināt redzesloku mācoties vai ceļojot, kā arī kārtot finanšu darījumus. Īpaši labs laiks radošo profesiju pārstāvjiem, kamēr visiem pārējiem Dvīņiem var patikt vienkārši apmeklēt dažādus kultūras pasākumus. Ja darba jomā veiksies, tad mīlas frontē ne pārāk, pacieties, visam savs laiks. Brīžiem var būt sajūta, ka tevi kāds nodevis un visapkārt valda intrigas, tomēr tas būs iluzors stāvoklis. Nepadari visu melnāku nekā ir un nemeklē aiz katra stūra pāridarītāju. Izvēloties laiku svarīgu un jaunu lietu uzsākšanai vai lielu pirkumu veikšanai, ievēro Merkura retrogrādos stāvokļus, jo tev kā Dvīņu zīmes pārstāvim tas ir sevišķi svarīgi! Tātad neko būtisku nesāc laika periodos no 1.01. līdz 8.01., no 10.04. līdz 4.05., no 13.08. līdz 5.09. un no 3.12. līdz 23.12. Gada nogali pavadi piesardzīgi, lieki neriskē ne darbā, ne atrodoties pie stūres.

*

Vēzis

Gada sākums piemērotāks plānošanai, nevis aktīvai rīcībai, labāk izmanto laiku sevis harmonizēšanai, atver jaunus apvāršņus, apmeklē ezotēriskas nodarbības. Iespējams, izjutīsi sekas no agrāk padarītā vai tieši nepadarītā. Kaut arī viss nepaveiktais kādreiz jānoved līdz galam, tomēr ilgstoši skatīties pagātnē vai ko pārdzīvot nevajadzētu. Vēzītim līdz pat martam ieteicams dzīvot mierīgi, izvairīties no lieka stresa, pārāk netērēties un neļauties sev tik raksturīgajām emocijām. Noteikti vēlams ar kādu izrunāties un neturēt spriedzi sevī, un, kas vēl ļaunāk, nesākt slīcināt bēdas, cilājot glāzīti. Spēsi atvērties un uzticēties tikai sev tuviem cilvēkiem, kaut gan te tu kļūdīsies, iespējams, palīdzīgu roku vai padomu sniegs kāds cilvēks no malas. Vasarā baudi dzīvi, mīlu, romantiku, izej sabiedrībā, pastāv labas iepazīšanās iespējas. Gada otrā puse, sevišķi tā nogale, noteikti veiksmīgāka nekā iesākums. Ziemassvētkus pavadīsi ģimeniskā atmosfērā, gādājot par tradīcijām un priecīgu gaisotni. Kāds zīmes pārstāvis, iespējams, saderināsies.

*

Lauva

Tava zvaigžņu stunda ir situsi, veiksies dažādās dzīves jomās. Izmanto laiku sevis realizēšanai, noteikti esi aktīvs un neturi sveci zem pūra, lai par taviem talantiem uzzina tālu un tuvu. Dažiem labāk veiksies dzimtenē, citus novērtēs svešās valstīs, tomēr, tā vai citādi, būsi uzmanības centrā. Sevišķi veiksmīgs periods no marta līdz maijam. Svarīgi, lai tu pats piedalītos procesos, kontrolētu notiekošo un neko neatstātu pašplūsmā, pretējā gadījumā kāda naudas summiņa var aizslīdēt tev gar degunu. Nepārkāp likumu, maksā nodokļus, lai nav jāsaskaras ar attiecīgajām iestādēm. Arī tad, ja tev pašam ir kādi aizņēmumi, centies visu nomaksāt laikā. Rudens mēnešos pievērs lielāku uzmanību privātās dzīves sakārtošanai, noteikti pavadi vairāk laika mājās, kā arī aicini savu mīļoto cilvēku kopīgi apmeklēt dažādus pasākumus. Ja tev ir bērni, māci viņiem ģimenes tradīcijas, ja nav - padomā, vai nav pienācis laiks ģimenes pieaugumam.

*

Jaunava

Janvāris nav piemērots lielām pārmaiņām, kardinālu lēmumu pieņemšanai, labāk turpināt iesākto nekā pievērsties kam jaunam. Pārāk daudz analizēsi, un tas var skart tavu veselību, varbūt viss nav tik melns kā rādās. Gada pirmajos mēnešos vairāk nodarbosies ar nesakārtotu lietu savešanu kārtībā, vēlāk jau pievērsīsies novitātēm. Piemēram, vari apdomāt iespēju labiekārtot savu mitekli, iegādāties jaunas mēbeles vai veikt kosmētisko remontu. Auto iegādei gan nav īstais brīdis. Dažas Jaunavas šajā gadā nolems pievērsties privātam biznesam, atverot savu kompāniju mājas apstākļos. Labs laiks tiem, kas darbojas skaistumkopšanas jomā, saistīti ar interjera dizainu, arī pedagoģiju. Iespējams, tevi būs nogurdinājusi materiālistiskā dzīves uztvere un tu nolemsi apgūt filozofiskas mācības, lai mainītu un atvieglotu savu dzīvi. Decembrī sajutīsies pacilāti, labprāt organizēsi kādus ar svētkiem saistītus pasākumus, rūpēsies par ģimenes labklājību.

*

Svari

Aktīvs laiks, sevišķi gada sākumā. Padosies pasākumu organizēšana, sabiedriskās aktivitātes, būsi draudzīgs un spēsi iesaistīt citas personas savu plānu īstenošanā. Esi daudzpusīgs, tomēr tajā pašā laikā apzinies prioritātes, lai nepārtērētu savu enerģiju. Vasaras mēnešos nedaudz var pieaugt spriedze attiecībās ar kolēģiem un, galvenais, priekšniecību. Jautājums, vai iziet uz kompromisu (kā parasti) vai šoreiz tomēr labāk aizstāvēt savu viedokli? Ja sajūties noguris, noteikti meklē iespējas relaksēties - vari ceļot, izmantot SPA centru piedāvājumus vai doties neplānotā atvaļinājumā. Kā jau Svaru zīmes pārstāvi tevi interesēs viss skaistais un ētiskais, tāpēc atkarībā no profesijas un hobijiem katram tas izpaudīsies citādi. Vari atjaunot garderobi, mainīt mājas interjeru vai beidzot atzīt, ka tev pašam piemīt spējas padarīt pasauli skaistāku. Gada nogale nav piemērota jauniem darījumiem, ieteicams laiku pavadīt tuvinieku lokā. Tie, kas precēti cilvēki, var izpausties ģimenes lokā, bet pārējie - iesaistoties svētku pasākumos, kas ļaus iepazīt potenciālo partneri.

*

Mežāzis

Šajā gadā vēlams paplašināt redzesloku. Atkarībā no vecuma tie varētu būt kursi vai augstākā izglītība, bet kādam arī filozofiskā apmācība. Tu esi pienākumu cilvēks, tomēr tajā pašā laikā nepazaudē sevi, domā par savām interesēm! Gads, kad svarīgi salikt prioritātes, saprast, ko patiesi vēlies šajā dzīvē. Būs grūti veikt lietas, kas neuzrunā, nepatīk. Kādam tas nozīmēs kardinālas pārmaiņas, darbavietas vai pat profesijas maiņu. Laikā no marta līdz jūnijam būs vieglāk realizēt iecerēto. Tajā pašā laikā spriedze, iespējams, būs radījusi veselības problēmas, tāpēc iecerēto būs grūtāk realizēt. Toties, sākot no septembra, saulīte spīdēs tavā dārziņā, esi apņēmības pilns, un viss izdosies! Ceļošanai, atvaļinājumam piemērotāks pavasaris un vasaras mēneši, kamēr pārējo laiku tomēr vēlamāk izmantot profesionālo prasmju pilnveidošanai. Gada nogalē vari risināt materiālas dabas jautājumus saistībā ar darba lietām vai privātā budžeta plānošanu. Tomēr lieli izdevumi saistībā ar ceļošanu nebūtu vēlami.

*

Strēlnieks

Tu kā parasti lidināsies mākoņos. Vai tas ir labi vai slikti, secināsim nākamajā gadā! Tieksies pēc brīvības, ceļojumiem, piedzīvojumu gara, tevi kaitinās vienmuļš dzīves ritms. Vēlmju īstenošanai palīdzēs kontakti ar līdzīgi domājošiem, jautājums - vai tev tādi ir? Būsi nedaudz paviršs, tāpēc zvaigznes iesaka - esi piesardzīgs, slēdzot līgumus, pieņemot darbiniekus, citādi iekulsies nepatikšanās. Augusts labvēlīgāks dažādu pasākumu veikšanai gan saistībā ar darba, gan privātām lietām. Tuvinieki reizēm nesapratīs tavu tiekšanos pēc brīvības un prombūtni, tomēr diez vai spēsi sevi mainīt. Un galvenais - vai tas tiešām vajadzīgs!? Tomēr tajā pašā laikā padomā par savu dzīves stilu tīri no veselīgā viedokļa - ēdienkarte, alkohols, negulētas naktis, kādam neuzticība mīļotam cilvēkam. Gada nogali labāk pavadīt mājās - vienam, draugu vai ģimenes lokā, tas jau atkarīgs no taviem pieņemtajiem lēmumiem.

*

Skorpions

Tava pelēkā zona ir beigusies, līdz pat pavasarim pastāv labas iespējas darba maiņai, jaunu kontraktu slēgšanai, iniciatīvas izrādīšanai. Maijā, jūnijā labāk pievērsties atpūtai un ģimenei, vārdu sakot, privātai dzīvei. Izdosies ceļojums, bet labāk, ja tas būtu plānots, nevis spontāns. Mīlas lietās katram tiks pēc nopelniem, piemēram, ja esi gādīgs ģimenes cilvēks, tevi gaida patīkami pārsteigumi no otrās pusītes. Savukārt vientuļnieki var atrast savu mūža mīlestību. Iespējams, nebūsi apmierināts ar saviem sadzīves apstākļiem, gribēsi mainīt dzīves vietu vai ofisa telpas, tomēr neesi pārsteidzīgs. Dažiem Skorpioniem nedaudz var pieklibot veselība, tomēr, visticamāk, tam par pamatu būs psiholoģiskas dabas problēmas un klasiskā medicīna te maz ko spēs ietekmēt, palīdzēt. Emociju iespaidā nepieņem svarīgus lēmumus un atceries, ka tavs domu spēks ir spējīgs visu vērst par labu! Uzmanīgi izvēlies pārvietošanās līdzekli tālākiem braucieniem - kam sauszemes, kam gaisa, kam ūdenstransports. Nejauc ģimenes un darba lietas. Astrologi iesaka gada nogali pavadīt tuvinieku lokā!

*

Ūdensvīrs

Veiksmīgs gads, sevišķi tad, ja nebremzēsi savas ieceres, ļausi idejām īstenoties. Visu būtiskāko, svarīgāko centies īstenot gada pirmajā pusē, kad zvaigznes būs tev labvēlīgākas. Pievērs uzmanību savam izskatam, komunicēšanas manierei, jo tev ir visas iespējas uzrunāt masas, veidot domubiedru grupas, kļūt par autoritāti! Pavasara mēnešos koncentrējies uz svarīgāko, nedzīvo ilūzijās, netērē un neieguldi naudu bezjēdzīgi. Attiecībās ar mīļoto cilvēku iespējami pārpratumi, un nav svarīgi, kurš pie vainas. Vienkārši, ja tev svarīga šī savienība - rīkojies! Veiksies tiem Ūdensvīriem, kas saistīti ar astroloģiju, psiholoģiju, pareizo dzīves misijas izprašanu un pildīšanu. Kāds, iespējams, šajā gadā uzsāks ezotēriskas mācības, cits jau būs gatavs tās nodot citiem. Gada nogalē jaunus projektus labāk neuzsākt, bet vari padomāt par jauku svētku nosvinēšanu sev interesantu cilvēku lokā. Arī netāls brauciens nenāktu par sliktu, jo ļautu atpūsties, lai ar jauniem spēkiem atgrieztos dzīvē!

*

Zivis

Gada sākumā viss neies tik viegli kā gribētos, tomēr vēlāk viss nokārtosies. Noteikti neuzņemies pienākumus, ar kuriem nevari tikt galā! Vari mācīties, ceļot, komunicēt ar līdzīgi domājošiem, iesaistīties dažādās interešu grupās, tas tev nāks par labu. Pavasara mēnešos labvēlīgs laiks jaunu projektu uzsākšanai, sevišķi tad, ja tie ir saistīti ar radošām lietām. Atpūtai piemērotāks jūlijs, izmanto to pēc saviem ieskatiem. Tālākā laika periodā esi piesardzīgs saistībā ar citu cilvēku noslēpumiem vai konfidenciālu informāciju. Labvēlīgāks periods gaidāms līdz ar rudens iestāšanos, kad saasinājušās situācijas atrisināsies. Gada nogalē nokārtosies privātās dzīves jautājumi, uzlabosies attiecības ar bērniem un arī garastāvoklis būs lielisks. Tev nevienam nav jāizdabā, jo visiem gana labs nebūsi, bet tajā pašā laikā padomā, kurš tavā dzīvē spēlē svarīgu lomu un kurš ne. Jebkuru lēmumu pieņemšanā vadies pēc intuīcijas!