Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ščerbatiha jaunā dzīve ar seksīgo Viktoriju, iepazinās naktsklubā

© Zigismunds Zālmanis

Uz «Gada balvas sportā 2016» apbalvošanas ceremoniju Rebekas Kohas treneris un olimpiskais vicečempions svarcelšanā Viktors Ščerbatihs (42) ieradās apburošas tumšmates kompānijā. Pāris burtiski mirdzēja uz sarkanā paklāja un pievērsa sev pastiprinātu uzmanību. Ikviens vēlējās uzzināt, kā dēvēt seksīgo skaistuli, kas ir pie sāniem vienam no Latvijas spēcīgākajiem vīriešiem.

Attiecības izjauca sievietes greizsirdība

Tā dzīvē gadās, ka pāri šķiras un atkal izveidojas jaunas attiecības. Arī Viktors Ščerbatihs pirms gada šķīrās no savas meitiņas mātes Marijas. Attiecības izjaukušas mīļotās sievietes nepamatotās greizsirdības lēkmes. Turklāt Marija arī neizrādījusi iniciatīvu pārcelties kopā ar meitu uz Ventspili, kur jau vairākus gadus par treneri strādā Viktors. «Par to arī ļoti strīdējāmies. Man tomēr prom no ģimenes bija ļoti grūti dzīvot. Bet Marija paziņoja, ka viņai šeit nebūs ko darīt. Viņa nebija pierunājama no Rīgas ar bērnu pārcelties pie manis uz Ventspili. Bet te taču ir mans darbs un es te dzīvoju jau 12 gadus viens. Tas arī bija viens no būtiskiem iemesliem, kāpēc pašķīrāmies. Man ir ģimene, bet es visu laiku Ventspilī esmu viens, pilnīgi viens. Vai tas ir normāli? Turklāt es apgādāju un rūpējos par ģimeni, kas visus šos gadus dzīvoja Rīgā. Man tik tiešām apnika būt vienam, jo tas nav pareizi,» nosaka Viktors, kurš pirms attiecībām ar Mariju vairākkārt intervijās bija uzsvēris, ka ļoti ilgojas pēc ģimenes dzīves.

Atminoties attiecību beigu posmu, Viktors stāsta, ka Marija greizsirdības dēļ nav vairs vēlējusies sarunāties. «Es biju šokā par to, ka izjuka mūsu attiecības. Viņa ieņēma savu galvā, un viss. Tā arī viss beidzās. Ko darīt - kas notika, tas notika. Es arī esmu greizsirdīgs, bet mums ir kopīga meita un tad par to greizsirdību ir mazliet savādāk jādomā. Mēs tomēr nebijām vairs tikai divi vien savās attiecībās, kad var ņemties ar greizsirdības scēnām. Mums tomēr piedzima meita, tādēļ vajadzēja mainīties un padomāt par bērnu, un sākt dzīvot citādi. Taču Marija nevēlējās neko mainīt un nevis turpināja dzīvot, kā ģimenei pieklājas, bet gan pati par sevi, it kā viņa būtu viena pati,» sarunā ar »Vakara Ziņām« par pagātnē piedzīvoto šķiršanos stāsta sportists.

Viktors Ščerbatihs atklāj, ka pēc attiecību pārtraukšanas bijusī dzīvesbiedre vismaz nav liegusi viņam tikties un rūpēties par kopīgo meitu. «Man nav nekādu problēmu tikties un sarunāties ar meitu, kurai jau ir četri gadi. Padies Dievam, ka Marija meitas acīs mani nav padarījusi par slikto tēlu. Pēc šķiršanās mīlu savu meitiņu un nekas manās un bērna attiecībās nav mainījies,» tā tētis.

Jaunā mīla uzplaukst naktsklubā

Šobrīd sportista dzīvē ir notikušas patīkamas izmaiņas un tajā ienākusi simpātiskā tumšmate - jelgavniece Viktorija, kas ir «makeup» meistare. Abi roku rokā apmeklēja nule kā aizvadīto Latvijas labāko sportistu apbalvošanas ceremoniju. Kolēģi pat atzina, ka Viktorija un Viktors lieliski izskatās kopā un viens otru papildina.

Abi iepazinušies kādā Rīgas naktsklubā. Pēc attiecību iziršanas Viktors jau kā brīvs vīrietis draugu kompānijā bija devies atpūsties uz klubiņu, kur arī noskatījis Viktoriju. «Kad iepazinos, likās ļoti normāla meitene un laba mamma savam dēlam. Un izrādījās, ka abi ilgu laiku nebijām izgājuši sabiedrībā. Tāpēc interesanti, ka tovakar iepazināmies.

Mūsu attiecības ir tikai sākuma stadijā. Mēģinām viens otru iepazīt, lai varētu nākotnē iet kopīgu ceļu. Vēl neesam runājuši par kopdzīvi. Redzēsim, kā viss izvērtīsies pēc gada. Man un Viktorijai ir līdzīgi likteņi. Arī viņai aiz muguras ir attiecību pieredze un aug dēls. Viktorijai arī dzīve attiecībās nav bijusi no vieglajām, jo viņai savukārt dēla tēvs bija greizsirdīgs. Tā ka mums ir līdzīgas situācijas,» atklāts ir Ščerbatihs.