Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Normunds Pauniņš aizstaigā līdz Tenerifes hipiju ielejai

© Privāts arhīvs

Gatavojoties jaunajai velosipēdu sezonai, grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš (47) devies trenēties ar izīrētu divriteni pa silto un saulaino Tenerifi. Ceļojums mūziķim palīdz arī uzkrāt spēkus un enerģiju grupas 25 gadu jubilejas koncerttūrei, kurā būs jāiegulda daudz spēka un atdeves.

Visvairāk Tenerifē Normundu Pauniņu iedvesmoja hipiju apdzīvotā vieta «Spagetti beach». «Tur nav ne tualešu, ne ūdens krānu, nekā - tikai daba! Cilvēki tur dzīvo vai nu teltīs, vai ar sakaltušiem palmu zariem apvītās būdiņās. Vēl tur ir arī nūdistu pludmale. Līdz turienei var nokļūt tikai kājām, tūristu ir maz. Savs velosipēds jāatstāj piesprādzēts kādā no tuvākajām mājas kafejnīcām,» ceļu līdz hipiju ielejai atklāj Pauniņš.

«Tā nu tur ir, ka ūdens un pārtika hipijiem jāgādā pašiem. Esot arī vietējais veikals, bet es gan to neredzēju. Izbrīnīja skats, ka tur dzīvo pat ģimenes ar maziem bērniem. Kaut kur no tālienes bija dzirdamas arī dziesmas ģitāras pavadījumā. Cerams, ka civilizācija šo vietu neskars. Pilnīga brīvība,» sarunā ar »Vakara Ziņām« no Tenerifes atklāj Normunds Pauniņš.

No piedzīvojumiem bagātā ceļojuma grupas «Otra puse» solists mājās atgriežas 23. februārī, pirms tam trīs dienas viņš pavadīs Londonā pie drauga. Londonā ir plāns iegādāties jaunas vinila plates. Šobrīd Pauniņš ļoti aizrāvies ar vinila platēm un labprāt vēlas startēt kā DJ Norsky, piedāvājot diskotēkās nevis ierastos mp3 no datora, bet oriģinālās plates.

Pirmais koncerts, kad grupa «Otra puse» sāk svinēt 25 gadu jubileju, ir 8. martā Jaunmoku pilī, kur koncerts notiks akustiskajā zālē pie galdiņiem. «Katram viesim piedāvāsim vīna glāzi Sieviešu dienai par godu,» tā Pauniņš.