Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Šlēgelmilhai Arābu Emirātos piespēlē bagātu precinieku

© Ekrānšāviņš no video/TV Play

TV3 piedzīvojumu šova «Ceļo ar zvaigzni» trešā sezona skatītājiem tiks atklāta Lielajā piektdienā – 14. aprīlī. Pirmajā sērijā saule un tuksneša karstās smiltis aizveda sportiski aktīvā festivāla «Playground» rīkotāju, arī autosportistu Šlēgelmilhu ģimenes pārstāvi un eksprezidenta Valda Zatlera dēla Kārļa Zatlera bijušo draudzeni Sibillu Šlēgelmilhu uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem.

"Arābu zeme ir ļoti droša gan vietējiem iedzīvotājiem, gan eiropiešu tūristiem. Ja runā par attieksmi pret eiropiešu sievietēm, man nebija bail uzvilkt svārciņus vai atkailinātāku krekliņu. Tie visi stereotipi par arābu vīriešiem ir tik nepareizi. Nu nebija tā, ka arābu vīrieši, ieraugot mani uz ielas, tūlīt skrēja klāt un uzbāzās. Patiesībā arābu vīrieši šķita klusi un nosvērti," stāsta ceļotāja.

"Arābu vīrieši man pastāstīja, ka sieviete, tērpusies burkā, ir iekārojama. Redzot puskailas sievietes, viss ir redzams un nav nekādas intrigas. Iespējams, ka tieši sieviešu acis ir īstais knifiņš, kas piesaista vīriešus, jo viss pārējais ir noslēpumā tīts," ar jauniegūtajām atziņām dalās Sibilla.

Tiesa gan, nav jau tā, ka arābu vīrieši varēja palikt pilnīgi vienaldzīgi pret skaisto eiropieti. Kādā Dubaijas veikalā Sibillai pat izteikts precību piedāvājums: «Vēlējos nopirkt šalli, un sākām smieties, kura labāk piestāv. Pārdevējs ieteica, lai pērku divas, jo sievietei ir jāpērk, nevis jādomā, cik maksā. Uz ko atbildēju, ka man nav tik bagāta vīrieša, kas var nopirkt šalles, cik gribu. Pārdevējs, to dzirdot, uzreiz atveda divus savus turīgos draugus, kuriem jau ir divas sievas, bet vēl vienu viņi varētu atļauties. Visa saruna ritēja jautrā noskaņā, un kungi bija pieklājīgi. Viņi man piedāvāja uzmērīt tradicionālo musulmaņu sieviešu tērpu - burku. Pielaikoju divus variantus, un, kad uzvilku tērpu, no kura bija redzamas tikai acis, kungiem tā iemirdzējās acis, ka mazliet apmulsu. Viņi atzina, ja iziešu uz ielas šādā izskatā, visi vīrieši būs manējie, jo man ir gaiši zilas acis un gaiša āda, kas viņiem liekas ļoti iekārojami."

Plašāk lasiet Vakara Ziņās. www.vz.lv