Žurnālists Arnis Krauze „Lido” pamana kādu amizantu skatu

Komentāri [36]

 
Sanita
Kur nu nedeļai uz priekšu var iztikt ar 4 olu pusītēm un dažu salātu rindām?Krauzes kungs nu ļoti pieticīgi izrunājas.
20.aprīlis, 19:01 Atbildēt
Diāna
Nu,bet lai liek ,kāda starpība cik katrs daudz uzliek! Tāpēc jau maksā naudu par to !!!!
20.aprīlis, 19:25 Atbildēt
Antiņš
Tad jau es labāku redzēju; Lielajā Lido otrajā stāvā par 10Ls viens bija uz otrā ēdiena šķīvja sakrāvis piramīdu no tīģergarnelēm. Apēst to viens nevar, ja tikai pa kluso nesabāza kabatās.
20.aprīlis, 19:30 Atbildēt
Aaaa
Virietis ar sho var iztikt nedelu? Tad tas nav virietis, bet 100% mikstais!
20.aprīlis, 20:12 Atbildēt
VIK
un tā tie cilvēki paliek resni.. patiesībā cilvēkam pat standarta porcija ir par daudz! un tad sanāk tā - vainu iet labumā, vainu liekais izveļas ārā pa otru galu! :)
20.aprīlis, 20:15 Atbildēt
rita
...VAI NU...
20.aprīlis, 20:32 Atbildēt
Dairis
Normāli KAA MÀK LAI VEIDO:))...SKAUDĪGĀ Latviešu tautiņa ar saviem komentāriem
20.aprīlis, 20:43 Atbildēt
Gribējās ēst
Vi;nam tikai ļoti gribējās ēst.
(gan jau kasiere šito piefiksēja)
20.aprīlis, 20:48 Atbildēt
Olga
Citēju Krauzi...„Nupat „Lido” novērtēju kāda džeka prasmi uz mazā salātu šķīvja par EUR 2,10 sagādāt sev ēdienu veselai nedēļai uz priekšu.

....sagādāt sev ēdienu veselai nedēļai..KĀRTĒJAIS NĒRSIENS :)
20.aprīlis, 21:15 Atbildēt
Kremļa trollis
Ļoti laviski tas viss: gan šī lētā alkatība, gan šāda žurnālistika. Manuprāt, Krauze vispār neko nespēj citu: vai nu laizīt pakaļu Sorosam un veidot tendenciozus sižetus TV, vai arī novērot, cik kuram uz šķīvja uzlikts.
20.aprīlis, 21:43 Atbildēt
ddd
Man lai papusdienot pie piedevām (kartupeļi, salāti,mērce un pārējās piedevas) vajaga vismaz 3-4 kotletes vai šniceles neskaitot neskaitot pirmo, un tam visam ir jābūt 100% no gaļas bez visādiem piemaisījumiem. Tad es būšu daudz maz papusdienojis lidz pulksten 17. Bet tur rakstā jau tāda ķecera norma vien ir. Un sveru es 75 kg.
20.aprīlis, 21:46 Atbildēt
>
Ar caureju (fizisku un garīgu) smagā formā nav jālepojas. Fiksi pie psihiatra, lai ēstgribu samazina !
20.aprīlis, 22:48 Atbildēt
Dakša!!!
Krauze ! Tev laiks tievēt !!!
20.aprīlis, 21:47 Atbildēt
Baiba
Bet es nemaz nebrīnītos par to - gan pati tā darīju studenta gados ,gan citus redzēju...starp citu,tā pat ir māksla - pareizā kārtībā sakraut !!!
20.aprīlis, 21:53 Atbildēt
Zigis
Iesaku Krauzem nointervēt kādu kasieri, kas ilgāku laiku tur strādā - nebūs jābrīnās !
20.aprīlis, 21:56 Atbildēt
ddd
Tas kas redzams foto ir tikai maza uzkoda pirms otrā ēdiena. Nav ko dzīviem cilvēkiem staigāt pa pasauli un ar kauliem žvadzināt. Kas strādā tas arī ēd.
20.aprīlis, 22:00 Atbildēt
ja kas
Vēl zem salātu kaudzes pabāž karbonādi:)
20.aprīlis, 23:02 Atbildēt
vcbfg
KUR PA 2,10 TUR KAUT KAS IR KO????? NEKADI 2,10 SEN JAU NAV!! PAR TO RIEBIGO MAZO TRAUCINU JAMAKSAA PIE 4 EURO KAUT KAS TAGAD, BET REAALI TUR NEKAS NEIEIET...JANEM LIELO
20.aprīlis, 23:12 Atbildēt
Krauze, tu esi pintiķis?
Uz tā šķīvīša tāda nieka uzkoda vīram vien ir. Krauzem nedēļu vajag...
21.aprīlis, 0:28 Atbildēt
Priekšpilsētas tumsoņa
Pareizi-"...vēl vienu cuciņu, barona lielskungs..."
21.aprīlis, 8:20 Atbildēt
pieredze
Kad pirms gadiem 20 sāku braukt uz ārzemēm, bet gandrīz visa nauda aizgāja ceļazīmei, tad ļoti noderēja tas, ka jau iepriekš biju lasījusi par Rozenbergera restorāniem Austrijā un to, kā uz noteikta diametra šķīvjiem iespējami vairāk sakraut. Fraulene kasiere knapi spurdzienu apvaldīja, bet neko neteica.
21.aprīlis, 0:36 Atbildēt
Sočnaja Anda
Žraķ i jebatsa ahota
21.aprīlis, 8:21 Atbildēt
laikam pieaudzis nekad nebūsi ?
????
21.aprīlis, 20:53 Atbildēt
smertdeli
cik ilgi smakosi?
23.aprīlis, 18:18 Atbildēt
Nu vot,
a es,ar savu paņemto mazo salātu šķipsniņu samaksāju arī pa viņu!Tā vienmēr ir bijis un būs,kas nekaunīgāks tas vairāk gūst!!!!
21.aprīlis, 8:32 Atbildēt

Izklaide Vairāk >

Kaut kas traks!