Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Mūsu mīļajam Intaram Busulim šodien 39!

© F64

Pašmāju populārais mūziķis Intars Busulis 2. maijā svin 39. šūpuļsvētkus. Jubilejas priekšvakarā viņš jūtas laimīgs un enerģijas pilns, bet skaļas dzimšanas dienas ballītes vietā vēlas pavadīt vakaru ar saviem vismīļākajiem cilvēkiem – ģimeni.

Busuļa ģimenē dominē Vērša zīmes pārstāvji: «Esam trīs Vērši - es, sieva un dēls. Šīs zīmes pārstāvjiem raksturīgākās iezīmes ir ietiepīgums, stabila nostāja attiecībās, par lietām un notikumiem.»

Intars atzīst, ka nekad nav bijis skaļu un grandiozu svinību cienītājs. «Nekad neesmu tā īpaši svinējis dzimšanas dienas. Pēdējos divus gadus šajā laikā bijām ārzemēs,» skaidro mūziķis un piebilst, ka bērnībā gan katru gadu tikušas rīkotas tradicionālās dzimšanas dienu ballītes. «Tad pie manis brauca ciemos mūzikas skolas biedri, kuriem es braucu pretī līdz ceļa galam ar slaveno moskviču,» ar prieku bērnu dienu notikumus atminas dziedātājs. Draugi jubilejas reizēs tikuši cienāti ar mammas sarūpētiem eklēriem un gulbīšiem, kam klāt piedzēra sulu vai kompotu. «Sēdējām parciņa vidū pie galda un jautrojāmies. Atceros, ka laiks vienmēr bija silts un viss bija forši,» nosaka mūziķis.

Dziedātājs allaž ir izcēlies ar lielisku humora izjūtu un nevairās arī pajokot par sevi: «Man līdz 40 gadu slieksnim vēl tālu, jo šogad svinēšu tikai 39.» Mākslinieks nebaidās no pusmūža krīzes. «Manai māsai šogad apritēja 40, un, skatoties uz viņu, es neizjūtu stresu vai izmaiņas, tāpēc arī nepārdzīvoju par 40 gadu krīzi. Es to jau izjutu pirms astoņiem gadiem,» ar savām atziņām dalās gaviļnieks.

Dziedātājs Intars Busulis, kurš šajā pavasarī laida klajā jaunāko ierakstu albumu «Nākamā pietura», uz dzīvi lūkojas ar pozitīvu skatu un dalās ar savas dzimšanas dienas vēlmēm: «Būs labi, Intariņ! Turies. Veselību Tev, prieku, un, galvenais, to visu saglabā, jo pārējais, Intariņ, Tev jau ir, gan mīlestība, gan laime. Svaiga gaisa arī Tev pietiek, tad nu to veselību un mīlestību turi, saudzē un nelaid vaļā.»

Daudz laimes dzimšanas dienā, Intar!