Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

No Latvijas Televīzijas "padzītais" Timrots sāks strādāt LNT

© F64

No 17. maija kanālā LNT būs vērojams raidījums "Zebra", kas savulaik tika "svītrots"no LTV1 raidījumu klāsta. "Zebru" kā ierasts vadīs ilggadējas tā veidotājs Pauls Timrots.

No 1994. gada, 20 gadu garumā šo raidījumu varēja vērot Latvijas Televīzijā, taču, sākot no 17.maija, katru trešdienas vakaru 21.10 raidījums ‘’Zebra’’ ar tās vadītāju Paulu Timrotu tiks translēts televīzijas kanālā LNT.

Timrots skaties.lv atzina, ka ir priecīgs, ka viņa veidotais raidījums tiks translēts LNT. Viņš pauda, ka televīzija ir izteikusi konkurētus sadarbības noteikumus, tie palīdzēs sekmīgi veidot tālāko sadarbību un jaunus stāstus.

Arī MTG Latvia vadītāja Baiba Zūzena ir paudusi pozitīvas atsauksmes. Viņa novērtē raidījuma kvalitāti un aktualitāti, kura ir svarīga televīzijas kanālam.

Arī turpmāk raidījums koncentrēsies uz satiksmes drošību un ātrumu. Skatītājiem tiks izklāstītas jaunākās aktualitātes un tendences drošības jautājumos, kā arī tiks stāstīts par jaunākajiem Eiropas drošības uzlabojumiem, likumu maiņām, kas skars transportlīdzekļu vadītājus un gājējus.

Iepriekš šo raidījumu varēja vērot LTV1, taču kopš 11. janvāra konstatētajiem pārkāpumiem Latvijas Televīzija izvēlējās pārtraukt raidījuma translēšanu. Kā iepriekš medijos tika ziņots, Latvijas Televīzijas konstatēja, ka raidījumā ‘’Zebra’’ ir izvietota Rīgas domes apmaksāta reklāma.