Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Vīrieši Latvijā atklāj, kādas sievietes uzskata par visskaistākajām

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Lai uzzinātu Latvijā dzīvojošo vīriešu un sieviešu viedokli par to, kāds ir patiess skaistums, kā arī tā nozīmīgumu, Dove izveidoja kampaņu, kurā noskaidrots, kādas sievietes vislabāk patīk vīriešiem Latvijā.

"Dove" intervēja dažādu vecuma grupu pārstāvjus, lai uzzinātu, kas viņuprāt padara sievietes skaistas. “Vīrieši uzskata, ka sievietes ir skaistas arī bez kosmētikas un viņām nav nepieciešams to izmantot, lai uzlabotu savu ārieni, viņi uzsvēra iekšējo skaistumu un to, cik svarīgi ir mīlēt sevi, būt harmonijā un saskaņā ar sevi."

Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Mirdzums acīs, sirsnība, labestība, iekšējais līdzsvars ir tas, kas padara mūs skaistus arī no ārpuses. Tiklīdz iekšējie procesi darbojas saskaņotā mehānismā, tas atspoguļojas arī vizuālajā tēlā, kustībās, un dzīves uztverē. Pēc vīriešu domām, ir pārāk daudz neīsta skaistuma, un sievietēm vajadzētu lietot mazāk mākslīgos līdzekļus, piemēram, matu, skropstu un nagu pieaudzēšanu. Arī pašas sievietes piekrita - ja būtu iespējams mainīt sabiedrībā iestrādāto viedokli par šī brīža skaistuma standartiem, būtu daudz vieglāk izpaust savu dabisko skaistumu.