Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Īpašs aicinājums visiem seriāla "Viņas melo labāk" faniem

© Ekrānuzņēmums no video/ Skaties.lv

Šodien, līdz ar ilgi gaidītā vasaras karstākā seriāla Viņas melo labāk sākšanos, tiek izsludināts seriāla aktieru dubultnieku konkursu! Sūti savu foto, kur ir redzama nepārprotama līdzība ar kādu no seriāla aktieriem, un varbūt tieši Tu varēsi iejusties sava iemīļotā varoņa tēlā un gluži kā profesionāls aktieris filmēties īpašajā on line sērijā.

Jūties šarmants, skaists, talantīgs un esi gatavs notēlot kaislības kameru priekšā? Mēs meklējam Tevi! Ja saskati sevī vai kādā savā draugā līdzību ar iemīļotajiem aktieriem Andri Buli, Eviju Skulti, Māri Bezmeru, Karīnu Tatarinovu, Elīnu Vāni, Ēriku Egliju, līdz 28.maijam piesakies līdzinieku konkursam portālā skaties.lv (http://skaties.lv/lidzinieki/).

Konkursa norise

• Pieteikšanas no 22.maija līdz 12.jūnijam portālā skaties.lv (http://skaties.lv/lidzinieki/).

• Balsošana par dalībniekiem no 28.maija līdz 12.jūnijam portālā skaties.lv (http://skaties.lv/lidzinieki/).

• 13.jūnijā tiks paziņots sešinieks, kas saņēmis visvairāk balsu un automātiski iekļūs atlases finālā.

• Jūnija vidū visus pārējos dalībniekus aicināsim uz atlasi klātienē modes un izklaides centrā Rīga Plaza (Mūkusalas iela 71), kur žūrija izvēlēsies vēl divus sešiniekus, kas iekļūst atlases finālā.

• Jūnija beigās modes un izklaides centrā Rīga Plaza notiks atlases fināls, kur no 18 finālistiem tiks atlasīts katrai lomai viens, vislabākais.

• Jūlijā notiks īpašās sērijas filmēšana, lai jau vasaras beigās piedzīvotu pirmizrādi videoportālā TVPlay.lv.