Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

POZITĪVI: Meitenes no sirds pateicas līdzcilvēkiem par nesavtīgu palīdzību

© Sāra Strazdiņa

"Ļoti vēlējāmies pateikt MILZĪGU PALDIES lieliskajiem latviešiem, kas nesavtīgi palīdzēja divām meitenēm ceļa malā. Vairākas stundas sēdējām ceļa malā, neejošā auto, mēģinot saprast problēmu, konsultējoties ar visiem zināmajiem vīriešiem. Bet ko gan divas meitenes lāga var paskaidrot. Kā beigās izrādījās, ka degvielas rādītājs nestrādā un mums ir tukša bāka," facebook raksta Sāra Strazdiņa.

"Pirmkārt liels paldies jaukajai sievietei no Codes, kura nepalika vienaldzīga un atveda mums degvielu. Kad jau domājam, ka ilgas stundas ceļa malā ir beigušās un beidzot tiksim tālāk, mašīna pēkšņi neleca. Tad nu sēdējām un domājam, kas par vainu. Sapratām, ka, visticamak, pa šo laiku avārijas gaismas ir izlādējušas akumulatoru. Protams, vadu nav. Tad nu mēģinājām vilkt. Šeit velreiz liels paldies šai pašai sievietei, kas centās ievilkt mūsu auto. Kad sapratām, ka jēgas nekādas tur arī pateicāmies tiešām par lielisko palīdzību un meklējam kā risināt nākamo problēmu.

Šeit nāk nākamais PALDIES vīriešiem no tuvākās mājas, kuri ne tikai neatteicās palīdzēt, bet pat mūs pārsteidza. Atstūma mašīnu uz sētu, izņēma mūsu akumulatoru un ielika savu pilno vietā, paņemot lādēt mūsu. Kad mēs izdzirdējām, ka mūsu kariete beidzot rūc, bija laime pilnīga.

Tāpēc es un Elīna Škapare vēlamies teikt vēlreiz lielāko, mīļāko un sirsnīgāko paldies šiem fantastiskajiem un izpalīdzīgajiem cilvēkiem. Ļoti liels prieks, ka cilvēki neatsaka nesavtīgu palīdzību.
Jūs tiešām padarījāt divu meiteņu dienu lielisku un smaids no mūsu sejām nenozūd.
Ļoti vēlamies, lai šī pateicība nonāk līdz varoņiem. Šodien jūs visi tiešām bijāt mūsu varoņi," raksta Sāra.