Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

TRAKAJIEM PIEDER PASAULE: 10 piedzīvojumu idejas

© Edmunds Brencis, F64 Photo Agency

Vasara ir īstais laiks, lai mestos vasarīgos, ekstrēmos un neaizmirstamos piedzīvojumos. Vai tas ir Supermena cienīgs lidojums ar turbīndēli, azartisks brauciens ar kabeļu veikbordu vai adrenalīna bagāts izbrauciens ar kvadraciklu, atliek tikai izvēlēties savu vasaras "garšu" un uzdrošināties trakus piedzīvojumus.

Vindsērfinga apmācība

Vindsērfings ir ūdens sporta veids, kur izmanto vējdēli un buru, virzoties uz priekšu ar vēja spēku. Ķīšezers, saule, patīkama atmosfēra un profesionāli instruktori - tas viss vienuviet. Sākumā gan ieteicams burāt profesionāla instruktora pavadībā, kas sniegs vērtīgus padomus, palīdzīgu roku un atbalstu.

Drifts ar elektrisko triciklu

Pozitīvas emocijas pēc saspringtas darbadienas, netradicionāls brauciens, brīžiem iespaidīgāks drifts kā ar auto vai kartingu. Halles tricikli ir ar elektrodzinēju aprīkoti un spēj attīstīt līdz pat 50km/h lielu ātrumu, ar iespēju veikt elpu aizraujošas sānslīdes trasē. "Wolftrike" braucamrīku piedāvā Driftahalle.lv, kuru tricikli ir ražoti tepat Latvijā. Apmeklētājiem pilnīgi bezmaksas - burvīga āra terase, Xbox spēļu konsule, tēja un kafija, pašiem mazākajiem - bezmaksas braucieni ar mini-močiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā