Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Nepalaid garām - nedēļas karstāko notikumu "TOP 5"

© Instagram

Uzzini, kādi aktuālākie kultūras, mākslas, izklaides un aktīva dzīvesveida notikumi ir baudāmi laika posmā no 21. līdz 28. jūlijam.

21. jūlijā plkst. 19.00 «Saulkrasti Jazz 2017» koncerts, kas notiks viesnīcas «Minhauzena Unda» teritorijā. Tajā piedalās Ilonas Kudiņas Kvintets. 22. jūlijā plkst. 19.00 piedalās latviešu diksilends «Sapņu Komanda». Šovasar pirmais džeza mūzikas festivāls Latvijā «Saulkrasti Jazz Festival» svin savu 20 gadu jubileju.

22. jūlijā Liepājā plkst. 14.00 norisināsies vienas no nozīmīgākajām kabeļveikborda sacensībām Latvijā, ko ik gadu savā veikparkā «BB wakepark» Karostā, Beberliņu ūdenstilpē, organizē vairākkārtējā Latvijas čempione šajā sporta veidā Santa Vēvere.

Kā katru gadu, arī šoreiz sacensību rīkotāji sola dažādas aktivitātes un īpašus balvu konkursus skatītājiem, savukārt pasākuma noslēgumā plkst. 21.00 turpat uz veikparka skatuves ir gaidāms brīvdabas koncerts. Uz «BB Summer Jam 2017» ballīti bez ieejas maksas ir aicināti visi, kas vēlas baudīt jauko vasaras atmosfēru labas mūzikas pavadījumā.

25. jūlijā plkst. 19.30 Dzintaru koncertzālē uzstāsies viens no šobrīd atzītākajiem Krievijas populārās mūzikas izpildītājiem Valērijs Meladze.

26. jūlijā plkst. 20.00 Dzintaru koncertzālē ar lielu solo koncertu uzstāsies Krievijas galvenais reperis Timati.

Timati ir spožākā Krievijas hiphopa un «R'n'B» skatuves zvaigzne, viens no pieprasītākajiem dziedātājiem, kura muzikālie projekti ir nemainīgi veiksmīgi un jaunas dziesmas ātri kļūst par hitiem. Viņš ir impērijas «Black Star» dibinātājs, producents, aktieris un uzņēmējs.

27. un 28. jūlijā Rīgā notiks slavenais «World Jazz Festival», kas pulcēs pasaules džeza zvaigznes. Ievērojot tradīciju, 27. jūlijā no plkst. 15.00 līdz 18.00 festivāls tiks atklāts ar plašu brīvdabas koncertu Vecrīgas sirdī - Doma laukumā. Tās pašas dienas vakarā plkst. 19.00 tiek plānota pasaules džeza zvaigžņu uzstāšanās slavenā kinoteātra «Splendid Palace» zālē.

28. jūlijā plkst. 19.00 plašs koncerts notiks «Arēnā Rīga». Tur uzstāsies viens no pieprasītākajiem Eiropas mūziķiem, nepārspējamais itāļu soulmūzikas izpildītājs Mario Bionds.