Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

TOP 5 izcilas "bezmaksas atpūtas" vietas kopā ar bērniem

Saldējumu, plastelīnu, suliņu, burbuļu pūšamo. Tad vēl ieejas biļetes, maksa par autostāvvietu, turza ar popkarnu. Nereti atpūta kopā ar mazo sirdsāķīti izvēršas par īstu "maka purinātāju", kas paģēr, ka pasākumu apmeklēšana ar bērniem ir dārgs un tādēļ salīdzinoši rets prieks.

Portāls nra.lv piedāvā savu redzējumu par lietām un vietām, kuras kopā ar bērniem varat apmeklēt pilnīgi bez maksas, gūstot ne mazāk prieka kā no dārgajiem maksas pasākumiem.

facebook

Dzīvo sapņu dārzs, Ādažos

Sirsnīga, jauka, izglītojoša vieta, kurp doties kopā ar jebkura vecuma bērniem. Pilsētas centrā, parka pavēnī izvietots milzīgs aploks, kurā ganās aitas, kazas, skraida mazie trusīši, graudus rāmi knābā vistias un gaiļi. Pirātu kuģī iedomu viļņus šķeļ fazānu tēviņš, bet mazo jēriņu namiņā vējā plīvo balti aizkari.

Mazie apmeklētāji būs sajūsmā par to, ka dzīvā daba ir izstieptas plaukstas attālumā. Jā, jā. Visas mazās radībiņas var ne tikai pabarot caur iežogojuma restēm, bet droši apmīļot, paglaudīt un pacienāt ar burkāniem, dodoties iekšā aplokā. Kāposti un kāļi nav jāņem līdzi, bet gan droši paņemami turpat aploka stūrī. Ieejas maksas nav. Ja vēlaties, varat atstāt dažus santīmus kā ziedojumu pārtikas iegādei.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā