Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. 10 lietu, kas raksturo Samantu Tīnu

© Ingrīda Punka

Šķiet, ka dziedātāja Samanta Tīna šovasar ir visur – te viņa reklamē Latvijas tūrisma maršrutus, te laiž klajā jaunu dziesmu un videoklipu, te uguņo uz skatuves režisora Zigurda Neimaņa brīvdabas izrādē «Trīs musketieri», piedalās kulinārijas šovā un sniedz TV intervijas, kā arī līdztekus šīm aktivitātēm muzicē kaimiņzemē – Lietuvā. Meitene – viesulis! Lūdzām dziedātājai atklāt desmit lietu, kas visspilgtāk raksturo viņas personību.

Spītība

Dziedātāja Samanta Tīna ir bijusi spītīga jau kopš bērnības. Kādā no intervijām viņa stāstīja - ja kāds no mācību priekšmetiem nav padevies, viņa varējusi sēdēt pie grāmatām līdz vēlam vakaram vai rītausmai. Arī TV šova «O!Kartes akadēmija» laikā, kad iepazinām Samantu Tīnu kā ugunīgu sarkanmati, viņa nepadevās pat tad, kad atradās uz izbalsošanas sola. Pateicoties spītam un cīņas sparam, viņa uzvarēja.

Mērķtiecība

Samanta ir ne vienu vien reizi minējusi, ka bērnībā sapņoja kļūt par dziedātāju un klusībā apbrīnoja slavenības uz žurnālu vākiem. Soli pa solim, neatlaidīgi mācoties un strādājot, viņai izdevies piepildīt bērnības sapņus. Ņemot vērā dziedātājas attieksmi pret darbu un mērķtiecību, Samanta joprojām turpina pārsteigt savus klausītājus un neapstājas pie sasniegtā.

«Samsung» telefons

Šī zīmola telefoniem dziedātāja ir tik uzticīga, ka nespēj iedomāties, kam būtu jānotiek, lai viņa iegādātos «iPhone». Gadiem ilgi tieši «Samsung» telefons ir bijis dziedātājas līdzgaitnieks. Samanta Tīna nupat kā ir arī nodevusi klausītājiem dziesmu «Es - telefons» un atzinusi, ka ik rīts viņai sākas ar telefonu rokās.

Četrkājainais mīlulis Skarabejs

Čivavas šķirnes suņukam jau ir septiņi gadi. Dziedātājas mīlulim ir dots vārds Skarabejs, iedvesmojoties no Senās Ēģiptes mitoloģijas. Skarabejs ir vabole, kas Ēģiptē ir dieva Hepera simbols un atveids. Hepers šīs tautas mitoloģijā ir neredzamais radīšanas spēks, kas virza Sauli debesīs. Ēģiptiešiem skarabejs ir arī veiksmes un laimes talismans. Un mazais drosmīgais suņuks ir Samantas Tīnas uzticamais veiksmes talismans jau septīto gadu. Reiz mazais draugs bija pazudis, un tad viņa meklēšanā iesaistījās visa Latvija, jo informācija par pazudušo suņuku bija ievietota ziņu portālos.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv