Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

Elīna Maligina atklāj, kā sokas pēc šķiršanās no vīra un par dzīvi Vīnē

© elinamaligina_com/instagram

Sarunā ar modes mākslinieku Dāvidu, māksliniece Elīna Maligina atklāj, kā ar meitu pavada dienas Vīnē, kā arī, kā viss rit pēc šķiršanās no miljonāra Valērija Maligina, ziņo žurnāls "Kas Jauns".

Elīna atkal, ka Latvija pēdējo reizi bijusi pirms aptuveni divarpus mēnešiem un tuvākajā laikā nedomā vairs atgriezties. Uz Austrijas galvaspilsētu Vīni ieradusies vien ar vienu koferi un meitu. Māksliniece vairs neredzot, ko varētu darīt Latvijā. Meita iet Vīnes bērnudārzā un labi apguvusi vācu valodu, pašai Elīnai valodas zināšanas vēl jāatsvaidzina, taču problēmas nesaskata.

Arī uz Dāvida jautājumu, kas notika laulības dzīvē ar Valēriju Maliginu, Elīna norāda, ka viņai vienkārši pietika: "Par saviem bijušajiem saku vai nu labu, vai neko. Tā man Džilis mācīja. Un par savu otro vīru arī saku tikai labu, neraugoties uz visādām patikšanām, nepatikšanām un kas pagadās dzīvē. Dzīve arī ir dzīve - tā nesastāv tikai no rožu dārziem."

"Presē bija rakstīts par piekaušanu, darīšanām ar Austrijas policiju... Es tikai domāju, kas tie par tādiem ģimenes draugiem, kas tādu informāciju vispār nes ārā. Tas, ko varu pateikt par to, - viss ir mierīgi, viss ir atrisināts, nav pamata tautai uztraukties ne par ko. Nācija var gulēt mierīgi, jo viss ir kārtībā," atklāj māksliniece.

Avots: kasjauns.lv