Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VĒRTS APMEKLĒT: Uz Ķīpsalu pēc skaistuma

DZIEDĀTĀJA Elza Rozentāle jau izmēģinājusi ziemeļnieciskās noskaņas manikīrā, ko piedāvā pasaulē iecienītais nagu laku zīmols OPI. Veidojot rudens/ziemas kolekciju, kurā ir 12 nagu laku toņi klasiskajām, Infinite Shine un gela nagu lakām, šā zīmola mākslinieki iedvesmojušies no Īslandes gleznainajām ainavām © Ilze Zvēra/F64

No 3. līdz 5. novembrim Ķīpsalā notiks vērienīgākais un krāšņākais skaistuma industrijas pasākums Baltijā un Skandināvijā – Baltic Beauty 2017. Tas piedāvā jaunākās skaistumkopšanas tendences, inovatīvākos produktus un pakalpojumus, profesionāļu konsultācijas un meistaru paraugdemonstrējumus.

Prasme izvēlēties sev atbilstošākos skaistumkopšanas līdzekļus ir viena no gudrībām, kas ļauj izskatīties apburoši jebkurā vecumā. Tāpēc, pirms durvis ver Baltijā lielākā skaistumkopšanas izstāde, kur savus produktus un pakalpojumus prezentēs 336 dalībnieki no 18 valstīm, piedāvājam nozares TOP 10 karstākās aktualitātes, kam vērts pievērst uzmanību.

1. MICELĀRI ATTĪROŠS MATU BALZAMS

Zīmols Schwarzkopf Professional prezentēs straujajam lielpilsētas dzīves ritmam radītu matu kopšanas novitāti - cowashing un produktu BC Bonacure Micellar Cleansing, kas ir micelāri attīrošs matu balzams. Tas nozīmē, ka, lietojot šo produktu (to iesaka izmantot katrā trešajā matu mazgāšanas reizē), nav jāizmanto šampūns.

2. KOKOSRIEKSTU MASA MATU MITRINĀŠANAI

Pirmoreiz izstādē piedalīsies poļu kosmētikas zīmols Prosalon, kas piedāvās augstas kvalitātes produkciju matu krāsošanai, veidošanai un kopšanai. Nepalaidiet garām zīmola jaunumu - kokosriekstu masu, kas bagātīgi mitrina matus.

3. ZIEMAS SEZONAS TOŅI UN HIPOALERGĒNA GELI NAGIEM

• Zīmols Kinetics, kas Baltijas valstīs pazīstams jau vairāk nekā desmit gadu, pirmo reizi prezentēs Shield želejlaku bāzes - Strong & Light. Jaunajā rudens/ziemas kolekcijā ir 16 aktuālu ziemas sezonas toņu gan SolarGel nagu lakās, gan Shield želejlakās.

• Pirmo reizi Latvijā tiks prezentēta starptautiskā nagu zīmola Mereneid Sari produkcija - gan hipoalergēna geli ar vislabākajām mūsdienu modelēšanas īpašībām, gan gela lakas, gan dažādu krāsu gelu kolekcija un plašs nail art produktu klāsts.

• Igauņu nagu laku zīmols Mereneid Sari prezentēs produkciju, kas atvieglo manikīra speciālistu ikdienas darbu.

4. ROKU UN NAGU LABSAJŪTAI ZIEMĀ

Vācijas zīmols Alessandro International piedāvās īpašu krēmu Ice Bear, kura sastāvā ir šī sviests un kokosriekstu eļļa, - tas sola rūpēties par roku un nagu labsajūtu rudens/ziemas sezonā.

5. DABISKA KOSMĒTIKA BEZ HORMONIEM

Uzņēmums Likan iepazīstinās ar Ķīnas ādas slimību pētnieciskajā institūtā izgatavotu kosmētiku - Qilikang gelu un dabisku kosmētiku bez hormoniem. Qilikang gels palīdz novērst niezi, iedarbojoties pāris minūšu laikā, kā arī ir īpaši piemērots zīdaiņiem. Visa Likan piedāvātā kosmētika palīdz cīnīties ar alerģiskām ādas reakcijām, dermatītu, odu kodumiem, kā arī ar hroniskām ādas slimībām.

6. 3D PILDVIELA IZTEIKSMĪGĀM UZACĪM UN SKROPSTĀM

Lami Lashes prezentēs jaunumu - pildvielu Lashes 3D Filler, kas domāta lietošanai skaistumkopšanas salonos. Procedūras laikā tiek aizpildītas bojāto matiņu daļas un atjaunota to dabiskā struktūra, matiņu apjoms palielinās par 40%, un efekts saglabājas astoņas nedēļas.

7. ITĀLIJAS SKAISTUMKOPŠANAS KLASIKA

Pirmo reizi izstādes apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar Itālijas zīmola Dr. Lauranne profesionālo kosmētiku, kas veidota no dabiskām sastāvdaļām (Sicīlijas zālēm, augu izcelsmes ekstraktiem, vieglām dabiskām eļļām un alpu minerālūdens) un kas skaistumkopšanas tirgū sevi pierādījusi jau 40 gadu garumā.

8. SIEVIETĒM PĒC 30

Šajā segmentā nepalaidiet garām kosmētikas zīmola LYL sejas krēmu Astaxanthin AgeDefying Antioxidant Crème, kam piemīt labas mitrinošās īpašības un izteikts liftinga efekts. Tas mazina pietūkumu un atsvaidzina ādu ap acīm.

ĪPAŠI VĪRIEŠIEM!

9. BĀRDAS KOPŠANAS PRODUKTU SĒRIJA LIELPILSĒTAS DENDIJIEM

Lai panāktu koptu bārdu izskatu, nepieciešamas īpašas rūpes, un par to padomājis viens no pazīstamākajiem bārberšopiem Rīgā Royal Dandy, kas prezentēs savu vīriešu matu kopšanas produktu sēriju, kurā ietilpst bārdas balzams, šampūns, ziepes, eļļa, pēcskūšanās balzams.

10. MATU KOPŠANAS PRODUKTU SĒRIJA DŽENTLMEŅIEM

ASV skaistumkopšanas nozares milzis Farouk Systems šoruden nācis klajā ar jaunu produktu sēriju vīriešu matu kopšanai un veidošanai Esquire Grooming, kurā ietilpst šampūns, kondicionieris, dažādi matu veidošanas krēmi, pomādes, bārdas eļļa un instrumenti matu un bārdas kopšanai. Vīrieši šo produktu sēriju jau iemīļojuši tā izsmalcinātā akvilārijas aromāta dēļ, ko mēdz dēvēt par smaržu pasaules šķidro zeltu.

***

IZSTĀDES DARBA LAIKS

•3. un 4. novembrī - no pulksten 11 līdz 20

•5. novembrī - no pulksten 11 līdz 19