Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Mirskis publiski atzīstas Mūrniecei mīlestībā

© F64

Beidzamajā laikā bijušās iekšlietu ministres, tagad uzņēmējas, Vecrīgas viesnīcas «Roma» vadītājas Lindas Mūrnieces (47) privātā dzīve, šķiršanās un citas aktivitātes vairākkārt apspriestas publiskajā telpā un izraisījušas skaļu rezonansi.

Aizvadītajā nedēļā Linda nāca klajā ar paziņojumu par izstāšanos no partijas «Vienotība», kā arī sociālās saziņas vietnē publiskoja ļoti intīmu atzīšanos jeb vēstuli vīrietim, ko, viņasprāt, nekad nesatiks. Drosmīga un atklāta sieviete, kas nebaidās, ko par viņu teiks un domās sabiedrība. Šajā notikumu virpulī par sevi atgādinājis arī kāds sens Lindas Mūrnieces kolēģis, bijušais deputāts, tagad dziesmu autors un rokeris Aleksandrs Mirskis (53).

F64

Sociālās saziņas tīkla «Facebook» Lindas Mūrnieces profilā pēc viņas paziņojuma par izstāšanos no partijas «Vienotība» un intīmās vēstules publiskošanas viņas sekotāji dažādos veidos un izpausmēs uzmundrina uzņēmēju, kāds uzrakstījis atbalsta vēstuli, kāds publicējis fotoattēlu, bet bijušais kolēģis, deputāts Aleksandrs Mirskis ar paša komponētu dziesmu «Последний раз ударит сердце» (Pēdējais sirdspuksts) atzīstas Lindai Mūrniecei mīlestībā un jūtās, kas reiz piedzīvotas. Dziesmas smeldzīgie vārdi stāsta par mīļoto šķiršanos vairāku gadu garumā. Un nav arī nekāds brīnums par šādu atzīšanos, jo reiz Saeimas gaiteņos Aleksandrs Mirskis neslēpa simpātijas pret simpātisko kolēģi.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv