Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Bukmeikeri prognozē Gruzdiņa uzvaru "X faktorā"

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Tik ātri un nemanāmi ir pienācis TV3 šova «X faktors » fināls. Par uzvarētāja godu un galveno balvu sacentīsies efektīgā blondīne Adriana Miglāne, bārdainais rokeris Arturs Gruzdiņš un dziedošā veterinārārste Līga Rīdere.

Jaunie censoņi lielajā finālā sniegs trīs muzikālus priekšnesumus - divos no tiem pretendenti uzstāsies kā solo mākslinieki, bet trešajā kā duets - šova dalībnieki uz «X faktora» skatuves izpildīs dziesmu kopā ar Latvijā mīlētiem mūziķiem: Arturs ar Donu jeb Artūru Šingireju, Adriana ar Ralfu Eilandu un Līga ar Intaru Busuli.

Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

»Vakara Ziņas« jau iepriekš rakstīja par šova «X faktors» dalībniekiem Arturu Gruzdiņu un Līgu Rīderi. Daudzi uzskata, ka uzvaras bazūnes var sākt pūst Arturs, tomēr par zemu nevajadzētu novērtēt arī Artura novadnieci Līgu, kas arī ir iekļuvusi finālā. Šiem diviem finālistiem patiesībā ir daudz kopīga - dzimtais novads Vidzeme, nedēļas laikā pie auto stūres tiek nobraukti tūkstošiem kilometru, turklāt abus raksturo arī vienkāršība un dabiskums. Tādēļ pirms fināla izveidojām vidzemnieku dueli.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv