Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Devīte dzimšanas dienas svinības pārceļ uz vasaru

© F64

Allaž elegantā Valmieras drāmas teātra aktrise Regīna Devīte atzīstas, ka bija pat aizmirsusi par savu jubileju, un prāto, kāpēc gan nesvinēt dzimšanas dienu 18. jūlijā, kad laiks ir siltāks un patīkamāks nekā aukstajā janvārī. Tomēr ne jau laikapstākļi ir tie, kas vedina svinēt jubileju vasarā, bet gan aktrises māsas 60. jubileja.

«Ir bijis, ka dzimšanas diena iekritusi brīvdienā, un tad to var priecīgi nosvinēt ģimenes lokā. Šogad tā ir darba diena. Domāju, ka dzimšanas dienu šoreiz svinēšu jūlijā, kad māsai Andai būs apaļa jubileja - 60 gadi. Māsa par mani ir tieši divarpus gadus jaunāka, tādēļ man radās doma, ka varētu visiem draugiem paziņot, ka svinēsim savas jubilejas kopā.

Ģimenē esam divas meitas saviem vecākiem. Interesanti, ka mūsu ģimenē visi ir dzimuši jūlijā, bet es vienīgā janvārī. Mamma svin dzimšanas dienu 15. jūlijā, māsa 18. jūlijā, bet tētis 25. jūlijā. Diemžēl tētis vairs nav šajā saulē. Kaut arī ar māsu esam dzimušas vienā datumā, neteiktu, ka esam ļoti līdzīgas, drīzāk atšķirīgas, jo es esmu gaisīgāka un mākslinieciskāka, bet Anda ļoti praktiska un kārtīgs zemes cilvēks.

Dzimšanas diena patiesībā ir ļoti aizņemta rūpju diena, kad jādomā un jāplāno, ko šajā dienā iesākt. Tāpat arī telefons visu dienu nemitīgi zvana, ka nepaspēj pat visiem atbildēt. Protams, par katru zvanu un sveicienu esmu priecīga,» par saviem ģimenes nozīmīgajiem datumiem stāsta Regīna Devīte.

Vēlam gaviļniecei stipru veselību un daudz laimes!