Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Slavenās nevīžas, kurām problēmas ar personisko higiēnu

© Scanpix, Vida Press

Varētu padomāt, ka visas seksīgās slavenības, aktieri un mūziķi ikdienā izskatās tā, it kā, pamostoties no rīta, būtu gatavi kāpt uz sarkanā paklāja. Daudziem liekas un daudzi aizmirst, ka slavenības ir tikai un vienīgi cilvēki, kam reizēm ir slinkums ik rītu izmazgāt zobus vai ieiet dušā, vai arī, aizbildinoties ar laika trūkumu, nav bijusi izdevība izmazgāt apģērbu. Izrādās, ka pasaules zvaigžņu olimps ir pilns ar personībām, kurām ir nopietnas problēmas ar personisko higiēnu, ka pat ir izveidojusies nevīžīgu, nekārtīgu un pat smirdīgu cilvēku reputācija. »Vakara Ziņas« nevēlas sagādāt lasītājiem nepatīkamas emocijas, bet, ieskatoties šajos slavenību noslēpumos, iespējams, paskatīsieties uz saviem elkiem mazliet savādāk.

  • Džulians Asānžs (46)

Šomēnes Ekvadoras vēstniecība Londonā ļoti mērķtiecīgi gribēja no savām telpām izdzīt «WikiLeaks» izveidotāju Džulianu Asānžu, kurš bija palūdzis politisko patvērumu un vēstniecībā mitinās jau kopš 2012. gada. Kā galvenais iemesls tika minēti viņa briesmīgie sadzīves un ikdienas paradumi, kā arī elementāras personiskās higiēnas neievērošana. Vēstniecības darbinieki jau pirms krietna laika ievēroja, ka Asānžs ļoti reti mazgājas un viņa dzīvojamā telpa, kā arī viņš pats un apģērbs nelāgi ož. Kā citēja lielākie pasaules mediji, Asānža viens no tuvākajiem palīgiem Daniels Domšaits-Bergs apgalvo, ka Asānžs mēdz ēšanas laikā taukainos pirkstus slaucīt biksēs. «Nekad dzīvē neesmu redzējis tik taukainas bikses. Viņš var nemainīt apģērbu mēnešiem ilgi, kamēr kāds palūdz viņu apmeklēt dušu.»

  • Džesika Simpsone (37)
Jau gandrīz desmitgadi Džesika Simpsone nemainīgi atrodas nevīžīgāko un netīrīgāko Holivudas zvaigžņu saraksta augšgalā. Izskatīgā un simpātiskā popzvaigzne un aktrise neraisa nekādas aizdomas, ka viņai būtu problēmas ar personisko higiēnu.

Taču pati zvaigzne ne vienu reizi vien ir komentējusi savus apsvērumus par mutes dobuma kopšanu un tīrību. Slavenajā Elēnas Dedženeresas TV šovā viņa visai pasaulei paziņoja, ka zobus mazgā varbūt trīs reizes nedēļā. Uz jautājumu, kāpēc tā, viņa atbildēja, ka zobi tāpat jau esot balti un viņai nepatīk, ka tie paliek pārlieku slīdīgi. Džesika vairākkārt ir atzinusi, ka mēdz «patīrīt» zobus ar krekliņa vai drēbju palīdzību, un uzskata, ka viņai nav sliktas elpas, jo ar mutes tīrāmo līdzekli skalo tos katru dienu.