Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Hosams Abu Meri: Nu nav man harēma

© Ingrīda Punka

Šīs nedēļas aktuālākā sarunu tēma ir Saeimas deputāta un gastroenterologa Hosama Abu Meri (43) un Latvijas Televīzijas «Rīta Panorāmas» vadītājas Lindas Krūmiņas (38) atklātībā  nonākušās attiecības, kas radījušas pamatīgu ažiotāžu – vieni priecājas līdz ar jauno pāri, bet citi dusmīgi vicina dūres.  Lai vai kā, pagaidām gan jaunais pāris bauda tikai romantiskas un sirsnīgas tikšanās, bet kopdzīvi vēl nav uzsākuši. Kā sarunā ar »Vakara Ziņām« pastāstīja Hosams, viņš tuvākajā nākotnē vēlas iegādāties dzīvokli, un tad arī domās par kopdzīvi.

«Ja mūsu attiecības kļūst arvien nopietnākas un tās nodrošina manu stabilitāti un mierīgāku dzīvi, tad es nekautrējos un pasaku, ka man ir attiecības ar Lindu Krūmiņu,» atklāj Hosams Abu Meri.

Ja dzīvo kopā ar sievieti, viņa ir jāprec

Lai arī pagaidām vēl kāzu zvani neskan, Hosams ievieš skaidrību savā attieksmē pret sievietēm: «Manā kultūrā tā ir pieņemts, tagad varbūt cilvēki ņirgāsies, ka man aiz muguras ir vairākas precības, bet, kad es sāku nopietnas attiecības, vienmēr esmu par laulībām, jo tas ir ērtāk abiem cilvēkiem, kā arī bērniem. Es vienmēr esmu par ģimenes būvēšanu. Nevar dzīvot vienkārši tāpat kopā, savas attiecības ir jāsakārto, lai būtu statuss - vīrs un sieva. Tieši tāpēc arī ar Lindu Mūrnieci apprecējos pēc pusgada draudzības, jo sapratām, ka varam dzīvot kopā. Es vienkārši tāpat nevarēju ar viņu dzīvot kopā, tas nebūtu godīgi pret sievieti.

Protams, man aiz muguras ir laulības, kas nebija tik veiksmīgas, ka varējām nodzīvot līdz mūža beigām. Taču, ja es nākotnē precēšos, ļoti ceru, ka tā būs pēdējā laulība manā dzīvē. Ļoti jāstrādā, lai laulība būtu veiksmīga.»

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv

.