Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Vikmanes bijušais maina visu dzīvi un pārceļas uz Gruziju

© Ingrīda Punka

Beidzamā mēneša laikā uzņēmēja un sabiedrisko attiecību konsultanta, arī daudzbērnu ģimenes tēva Klāva Radziņa veiktie ieraksti sociālās saziņas vietnes «Facebook» profilā liecina par kādu nopietnu pagrieziena punktu un piedzīvoto dzīves klupienu, kā rezultātā vienmēr darbīgais Klāvs ir  nonācis Gruzijā. Taču ģimene – sieva Viktorija, bērni Elza un Kārlis, kā arī audžumeitas Elvita un Elīna – palikusi Latvijā. 

Īpaši smags periods

«Tā nu ir sanācis, ka manas dzīves klupiena rezultātā esmu nonācis Gruzijā. Un klūpam mēs ne jau tamdēļ, ka ceļi slikti, bet tamdēļ, ka neuzmanīgi ejam vai skrienam kaut kur bezjēgā. Es nebiju izņēmums. Un Gruzija ir skaista un garšīga zeme, uz kuru mani atveda jau bērnībā. Zeme, kura par savu neatkarību vēl 2008. gadā lēja asinis. Tagad esmu tur un kādu laiku būšu.

Es vienmēr esmu teicis, un dzīve to ir apliecinājusi, ka mans lielākais miljons, mana lielākā bagātība un stiprākais balsts pēc maniem bērniem esat jūs - mani draugi un mani tuvie! Pēdējie mēneši man ir bijuši īpaši smagi, kā dēļ īpašu paldies par dažāda veida atbalstu gribu pateikt jums, kuri bija un ir ar mani šī kūleņa laikā,» - tik vaļsirdīgi atklātā vēstījumā ar saviem draugiem un paziņām marta izskaņā dalījās Klāvs Radziņš.

Lai noskaidrotu, kas noticis ar uzņēmēju, par kādu dzīves klupienu viņš runā un kāpēc bija jāpamet Latvija, »Vakara Ziņas« sazinājās ar Klāvu. «Viens no būtiskākajiem iemesliem manam 2016. gada lēmumam aiziet no Latvijas Televīzijas komunikācijas nodaļas vadītāja amata, jo visu laiku veltīju darbam un ļoti maz laika atlika bērniem, kuri vēl ir maziņi un kuriem šajā vecumā tētis bija ļoti nepieciešams. Tobrīd dēlam Kārlim bija četri gadi, bet meitai Elzai - trīs gadi. Tagad, kad aptuveni pusotru gadu esmu pavadījis teju dienu dienā ar saviem mazuļiem, esmu nolēmis ļauties jauniem profesionāliem izaicinājumiem, un šoreiz ārpus Latvijas,» stāsta Klāvs.

Privāts arhīvs

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv