Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

"The Prodigy" brauc uz kaimiņvalsti Igauniju

© Tass/Scanpix

Šogad Pērnavas festivālā "Weekend Festival Baltic" uzstāsies arī britu grupa "The Prodigy", informēja festivāla pārstāve Maija Skrējāne.

Līdzās "The Prodigy" festivāla viesmākslinieku sarakstu papildinājuši "Zhu", "Andy C", "Brennan Heart", "Malaa", "Lemon Fight", "Madison Mars", "Syn Cole", "Lemaitre", "Pur Mudd", "Rämmar dj", "Andres Puusepp & Andres Aljaste" un "Relanex".

""The Prodigy" ir bijusi elektroniskās deju mūzikas kulta grupa jau gandrīz 30 gadus un ir pārdevusi vairāk nekā 30 miljonus albumu visā pasaulē. Apvienības veiksmes pirmssākumi meklējami jau 1990-ajos gados Eseksā, kad tika izdots pirmais albums "Experience", kas ieguva platīna statusu un kura singli "Charly", "Everybody in the Place", "Fire", "Jericho" un "Out of Space" ierindojās mūzikas topu virsotnēs," grupu aprakstīja Skrējāne.

No 16.augusta līdz 18.augustam uz festivāla skatuves Pērnavā kāps tādi mūziķi kā Dāvids Geta, "Afrojack", Ņūorleānas repa duets "Suicideboys", dīdžeju duets no Lielbritānijas "Sigma", komiķis un aktieris no Anglijas "Big Shaq", producents Olivers Heldens no Holandes, amerikāņu dīdžejs un elektroniskās deju mūzikas producents "Slushii", kā arī deju mūzikas trio no Krievijas "Swanky Tunes".

Tāpat muzikālu priekšnesumu festivāla apmeklētājiem sniegs tādi mākslinieki "Axwell&Ingrosso", mākslinieks "Netsky", "Martin Solveig", "A Boogie Wit Da Hoodie", "Post Malone", "Kygo", "Alan Walker", "Galantis", "Tujamo", "Headhunterz" "R3hab", "Tungevaag & Raaban" un "Moksi".