Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Noklausies! Marta Ritova laiž klajā jaunu dziesmu

© F64

Dziedātāja Marta Ritova, kura bija pieklususi kopš pēdējā solo albuma, kas tika izdots 2016. gadā, laidusi klajā jaunu dziesmu.

Visam ir savs laiks, dzied Kaspars Markševics, kuru zinām ne tikai kā dziedātāju, bet arī kā Latvijas Bērnu Bāreņu Fonda vadītāju. Un absolūti brīnišķīgs ir dziedātājas atgriešanās un jaunās dziesmas tapšanas iemesls. Vārds pa vārdam, un arī Marta izteica vēlmi iesaistīties LBBF atbalstīšanā.

Bet Kasparam bija ideja! Viņš lūdza Martu sarakstīt dziesmu - himnu jaunajam, nesen Rīgā atklātajam Bērnu Rotaļu centram "Augstāk par Zemi", kur jebkurš no mums var organizēt savus svētkus, nodarbības, sapulces vai seminārus, bet samaksātā naudiņa seko LBBF atbalsta darbiem visā Latvijā.

Tika uzrunāta vārdu autore Madara Puķīte un dziesma radās! Piesaistot mūzikas Producentu Gintu Stankeviču, tika iegūti audiālie spārni, bet par vizuālo lidojumu parūpējās Video Operators Mārcis Šēners un Video Režisore Līga Robežniece.

Dziesmas pamatdoma ir - līdzcilvēku līdzcietība un līdzesamība.

"Man pašai, šis ir kā atgādinājums, cik ļoti jānovērtē cilvēki un viss dzīvais mums apkārt. Tie, kuri mūs samīļo, atbalsta, domā labas domas, ceļ un vienkārši - IR. Paldies bērniem, viņu vecākiem no bērnudārza "Lotte" un pārējiem mazajiem, kuri piedalījās tik interesantajā video filmēšanas procesā. Paldies balonu paradīzei - Helium.lv, ka pievienojas aicinājumam nelaist balonus vējā, bet priecāties par tiem tepat uz Zemes, jo statistika ir briesmīga - dēļ gaisā palaistajiem baloniem mirst ļoti daudz putnu dzīvības. Laidīsim vējā savas labās domas, ne balonus! ? ", saka Marta Ritova.