Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Meganas eleganto kāzu tērpu radījis modes nams "Givency"

© SCANPIX

Vindzoras pils Sv.Jura kapelā šodien notika Lielbritānijas prinča Harija un viņa mīļotās, amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kāzas. Vien pāra īpašajā dienā beidzot tapa zināms, kurš ir elegantā līgavas tērpa radītājs.

"The Independent" vēsta, ka kāzu dienā Megana bijusi tērpta modes nama "Givency" radītā kleitā. Ekskluzīvo kāzu tērpu dizainere Karolīne Artura izdevumam gan norāda, ka ir pārsteigta, ka tik siltā dienā kā šī Megana izvēlējusies vilgt mugurā tik bieza auduma tērpu.

"Kleita veidota tulpju zieda formā. Kleitas piegriezuma līnijas ir precīzas, tās nevainojami atbilst aktrises figūrai," norāda dizainere.

Tāpat zināms, ka aptuveni piecus metrus garais plīvurs darināts no smalka zīda un tilla. Uz tā izšūti pavisam nelieli peoniju ziedi. Svinīgās ceremonijas laikā Meganai galvā uzlikta arī karalienes Mērijas dimanta diadēma, kas darināta 1932.gadā.

Līgavas ziedu pušķi darinājusi floriste Filipija Kraddoka. Greznajā ziedu buķetē iekļauti neaizmirstulīšu ziedi, jasmīni, kā arī pils dārzā augušie ziedi, ko vakar salasījis pats princis Harijs.

Savukārt princis Harijs kāzu dienā bija tērpies militārajā formā. Kā zināms, tad šo formu drīkst vilkt tikai ar karalienes Elizabetes II atļauju.