Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Amerikāņu aktrise Hilarija Dafa sanaidojas ar kaimiņu

© Scanpix

Amerikāņu dzeltenās preses uzmanības centrā nonācis aktrises Hilarijas Dafas strīds ar kaimiņu, kas jau kļuvis publisks un kura risināšanā tikusi iesaistīta arī policija.

Lai gan 30 gadus vecajai aktrisei pieder grezna māja netālu no Losandželosas, darba pienākumi liek viņai bieži uzturēties Ņujorkā, tādēļ H. Dafa īrē dzīvokli vienā no Bruklinas daudzdzīvokļu namiem. Ar vienu no kaimiņiem - Dīteru Edisonu - viņai izveidojušās tik sliktas attiecības, ka pagājušonedēļ H. Dafa viņu publiski kauninājusi interneta sociālajās vietnēs, bet D. Edisons izsaucis policiju, apgalvojot, ka H. Dafas draugs, mūziķis Metjū Koma viņam uzbrucis.

Aktrises aģents intervijā E!News stāstījis, ka viņa kliente esot novesta līdz baltkvēlei - no D. Edisona dzīvokļa H. Dafas dzīvoklī, kur mitinās arī viņas sešgadīgais dēls Luka, nepārtraukti ieplūstot tabakas un marihuānas dūmi, kaimiņš naktīs regulāri trokšņojot, bet ēkas koplietošanas telpās aiz sevis atstājot milzīgu nekārtību. «Mēs zinām, ka jūsu dzīvokļa īri apmaksā jūsu vecāki. Mēs zinām, ka jūs nekad mūžā neesat kaut vienu dienu strādājis. Lai nu tā būtu, taču lūdzam jūs kaut nedaudz cienīt kaimiņus, kuri smagi strādā, lai varētu īrēt dzīvokli šajā mājā,» vietnē Intagram vēršoties personīgi pie D. Edisona, rakstījusi H. Dafa. The New York Post sazinājusies ar D. Edisonu, kurš kategoriski noliedzis marihuānas smēķēšanu un trokšņošanu dzērumā, uzsverot, ka alkoholu nemaz nelietojot.