Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Street Food festivāls Kalnciema kvartālā turpinās arī septembrī

© Publicitātes foto

Ņemot vērā gan apmeklētāju lielo interesi, gan Latvijas labāko restorānu un ēdienu entuziastu atsaucību, arī 6., 13., 20. un 27. septembrī no plkst. 18.00 līdz 23.00 Kalnciema kvartālā turpināsies Street Food festivāls.

Arī septembrī Street Food festivāls paredzēts katru trešdienas vakaru, katru reizi piesaistot jaunus dalībniekus.

6. septembrī festivāla apmeklētājus ar aromātiskiem un gardiem ēdieniem priecēs allaž atraktīvais Havjers Garsija un restorāns „ Taqueria El Santo X”, pirmo reizi piedalīsies restorāns „Čarlstons” un „Roof Bar-B-Q & Music”, kā arī austeru pavēlnieki „Fans of Oyster”, „Bao Babs” ar lieliskajām gua bao, „FoodBox” ar turku virtuvi un „Gvatar” kebabu meistari no Bolderājas.

Un, protams, būs arī iespaidīgais „TATTI Burbuļvafeļu saldējums”, virtuozais „Rullējums”, pārbaudīti lieliskais „Skrīveru mājas saldējums”, „Crepes Cafe” pankūkas un „Party House” cukurvates šovs bērnu priekam.

Par plašu Itālijas mazo vīna darītavu vīna piedāvājumu rūpēsies Kalnciema kvartāla Vīnu veikals. Paralēli pasākumam norisināsies uguns un bārmeņu šovi. Apmeklētāju noskaņojumu īpaši uzlabos DJ Al Viss.