Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Nākamnedēļ notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa! Uzzini, kur varēs pa lēto paēst

© Kaspars Krafts/f64

Jau nākamajā nedēļā, no 9. līdz 15.oktobrim, Rīgā norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā būs jau vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā šoreiz savu dalību ir pieteikuši un gardēžus laipni gaidīs 45 restorāni. Apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja par pievilcīgu cenu 15 vai 20 eiro ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam un nobaudīt trīs ēdienu maltīti, ko sagatavojis katra restorāna šefpavārs.

Rudens Rīgas restorānu nedēļas koncepts ir “Ar dabu šķīvī”, kas radīts par godu Eiropas gastronomijas reģiona titulam, kas šogad piešķirts Rīgas-Gaujas reģionam. Restorānu nedēļas ietvaros apmeklētāji varēs nobaudīt tādus ēdienus kā Latvijā audzēta strausa aknu pastēte ar tomātu želeju un kaltētām olīvām, cidoniju glazūrā ceptu cūkas pavēderi ar cūku pupu biezeni, grūbām, rožkāpostiem un alus glazūrmērci, trīsdesmit dienas nobriedināta bioloģiski audzēta liellopa gaļu, pagatavotu zemos grādos, ar muskatķirbja biezeni un kaņepju Demi-glas mērci un citas gardas maltītes. Desertā varēs nobaudīt brūkleņu karameles fondantu ar griljāžas saldējumu, karamelizētām auzu pārslām un cidoniju-griķu medus redukcijas marmelādi un citus šefpavāru gatavotus ēdienus.

Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies: “Annas Dārzs”, “Astor”, “Avalon”, “B-Bārs restorāns”, “Bocca Buona”, “Boulevard 33”, “Bruņinieku 63”, “Cup&Cino”, “C.U.T.”, “Čarlstons”, “Čemodāns”, “De Commerce Gastro Pub 1871”, “Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns”, “Garage”, “Gutenbergs”, “KID*”, “Kuk Buk Restorāns”, “Moltto Wine&Grill”, “Niklāvs”, “Ozo golfa kluba restorāns”, “Piramīda”, “Riga Sunset Lounge”, “Rīgas Pērle”, “Steiku haoss”, “Tinto”, “3 pavāru restorāns “Tam labam būs augt””, “BIBLIOTĒKA No. 1 Restorāns”, “Entresol”, “EQUUS”, “Ferma”, “Forest”, “ID Gourmet”, “International”, “Kaļķu vārti”, “Kolonāde. Mūsu stāsti..”, “Koya”, “Le Dome”, “Locale”, “MUUSU”, “Olive Oil Restorāns”, “Restorāns 3”, “Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā”, “Valtera Restorāns”.

Rudens Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums restorānos ir pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.

Restorānu nedēļas laikā galvaspilsētas restorāni piedāvā trīs kārtu maltīti par īpašu cenu - 15 vai 20 eiro. Rudens Rīgas restorānu nedēļa notiek no 9. līdz 15.oktobrim.