Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Kino

Bukmeikeri metas prognozēt "Ugunsgrēka" finālu

© Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Drīzumā gaidāms seriāla “Ugunsgrēks” pēdējās sezonas noslēgums. Seriāla pirmā sezona parādījās 2006. gadā, tolaik zināms kā “Neprāta cena”, un kopš 2009. gadā tas mums zināms kā “Ugunsgrēks”. Par spīti daudzajiem negatīvajiem komentāriem par seriāla ziepju operas cienīgajiem notikumiem, tas daudzu gadu garumā bijis nepārspēts reitingu pavēlnieks, un tajā filmējušies liela daļa labākie un atzinību ieguvuši latviešu aktieri.

Sezonas pēdējā sērija skatītājus šokēja. Tika atklāts, ka Grīnberga slepkava ir Pētersonu viesnīcas apkopēja Magda. Satraucoši notikumi norisinājās arī Āboltiņu viesnīcā, Evas dzīvesbiedra un Āboltiņu viesnīcas īpašnieka Gata bijusī mīļotā Dana atrodas uz dzīvības un nāves robežas. Tāpat, skatītāji tika atstāti neziņā par to, vai Sandijas pastrādātie noziegumi tika veikti šizofrēnijas iespaidā vai tomēr slimība tiek tēlota, lai izbēgtu no atbildības. Sezonas noslēgumā Vadims Felzenbahers, vietējā kazino īpašnieks, paziņoja, ka no Āboltiņu ģimenes pēcteces Sandijas iegādājies viesnīcu.

Skatītājiem tika atklāts, ka Grīnberga slepkava ir apkopēja Magda, kura uzsvēra, ka to esot izdarījusi, lai pašaizsargātos. Triobet bukmeikeri paredz, ka pastāv 65% varbūtība, ka Magda saņems nosacītu sodu. Bukmeikeri norāda, ka pastāv 35% iespējamība, ka Magdai tiks piespriests cietumsods.

Savukārt Eva, vēloties apkaunot Danu, noorganizēja preses konferenci, lai pavēstītu medijiem par sāncenses pagātnes nodarbošanos. Dana, nespējot izturēt spriedzi, izdzēra krietnu medikamentu devu. Tomēr bukmeikeri mierina entuziastiskos skatītājus, prognozējot, ka pastāv 76% iespēja, ka Dana izdzīvos.

Sandija tiek uzskatīta par vaininieci vairākos noziegumos, kuru pamatā, iespējams, bijusi viņas slimība, šizofrēnija. Gatis, Sandijas tēvs, uzskata, ka pastāv iespēja, ka Sandijai par pastrādātajiem noziegumiem netiks piespriests cietumsods, bet gan piespiedu ārstēšanās psihiatriskajā klīnikā. Bukmeikeri uzskata, ka pastāv 63% varbūtība, ka Sandijai sods būs jāizcieš cietumā, turpretim ir 37% iespējamība, ka Sandijai tiks piemērota piespiedu ārstēšanās psihiatriskajā klīnikā.

Tikmēr Vadims Felzenbahers Āboltiņu ģimenes viesnīcas īpašniekiem paziņoja, ka viņu viesnīcu viņš esot iegādājies no Sandijas. Bukmeikeri paredz, ka 17. sezonas beigās pastāv 35% varbūtība, ka viesnīca joprojām būs Felzenbahera īpašumā. Turpretim, ticamāks iznākums, 65% iespējamība, ka viesnīcas īpašuma tiesības tiks atgrieztas likumīgajiem īpašniekiem.