Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Dziedātāja Ieva Sutugova piedāvā jaunu dziesmas videoklipu

© Ekrānšāviņš

Aktīvi gatavojoties sava debijas albuma Latvijas koncerttūrei aprīļa vidū, dziedātāja Ieva Sutugova prezentē otrā singla "Pulkstenis pie sienas" videoklipu.

Tāpat kā albuma pirmā singla "Tālāk Doties’", arī šīs dziesmas autors ir dziedātājas pavadošā sastāva ģitārists Jānis Bērziņš. Paši mūziķi par šo skaņdarbu saka tā: "Uz šīs zemes mums ir atvēlēts pārāk maz laika, lai mēs to tērētu vientulībai, nelaižot kādu sev klāt, vai nemeklējot cilvēkus, kas spēj piepildīt mūsu dzīvi ar skaistām emocijām, ko atcerēties. Ir jāmācās vairāk ļauties impulsiem, lai baudītu laiku kopā!’’

Arī skaņdarba videoversijas ideja bija impulss, kuram ļāvās gan pati dziedātāja, gan komanda, kas šo klipu veidoja. Ievai radās doma par vides noskaņu, plašumu un gaismu, tāpēc radošajai komandai atlika vien piemeklēt īsto telpu, kas gaumīgi paspilgtinātu idejas vienkāršību. Daudzas detaļas un kadri rodas tikai procesā, tāpēc arī pati filmēšanas gaita ir ne tikai scenārijā ietvertas ainas, bet arī ļaušanās mirkļa idejām.

Video: Kaspars Teilāns / Mārtiņš Naglis. Montāža: Kaspars Teilāns