Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Samanta Tīna zina, kādēļ šogad "Jaunajā vilnī" nepiedalīsies Latvijas pārstāvis

© F64

Kā iepriekš ziņots, 7.aprīlī Maskavā, Krievijā, noslēdzās populārā dziesmu konkursa "Jaunais vilnis" atlase, un šogad tajā netiks pārstāvēta gandrīz neviena Eiropas valsts, tostarp arī ne Latvija.

Portālam kasjauns.lv latviešu dziedātāja un pērnā gada "Jaunā viļņa" konkursante Samanta Tīna atklāj kādēļ konkursam nav apstiprināts Latvijas pārstāvis: "Esmu informēta par to, kas un kā tur notika. Zinu arī iemeslus, kādēļ netika paņemti konkursanti no Latvijas. Vienkārši - nav ko ņemt! Nav spēcīgu dziedātāju, spēcīgas personības. “Jaunais vilnis” ir šovs. Tur vajag personāžus, ar kuri uzrunās publiku. Bet starp dalībniekiem no Latvijas, kuri šogad pieteicās atlasei un bija Maskavā, neviens neatbilda žūrijas locekļu prasībām."

“Protams, ir mazliet skumīgi, ka jauniem talantiem no Latvijas nav iespēja sevi pierādīt šāda mēroga konkursos. Tie nekad par sliktu nevienam nav nākuši. Taču nav arī ko piešķirt šim konkursam pārāk lielu nozīmi. Nav pasaules gals. Netika, netika... Un, zinot, ka daļa latviešu „Jauno vilni” neatbalsta, daļa ir neitrāli un daļai ir vienaldzīga latviešu dalība šajā konkursā, tad es domāju, ka nekas traks nav noticis," portālam kasjauns.lv saka dziedātāja.

Viena no Samantas Tīnas uzstāšanās reizēm pērn "Jaunajā vilnī".