Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Novērtē grupas "Rock'n'Berries" jauno singlu

© Ekrānšāviņš no video

Grupa Rock'n'Berries šodien klausītājiem Latvijā ir nodevusi vērtējumam savu jauno dziesmu latviešu valodā ar nosaukumu "Zvaigznēs ierakstīts". Mūzikas un teksta autori ir paši grupas dalībnieki.

Runājot par dziesmas ideju, grupas dalībnieki skaidro: "Skaņdarba vēstījums ir par džeku, kuram ir apnicis tikt sāpinātam meitenes dēļ. Lai gan meitene nepārtraukti čalim liek vilties, viņš viņai ir pārāk spēcīgi pieķēries, lai spētu pielikt punktu attiecībām."

Dziesmai vienlaicīgi tapis arī videoklips, kuru veidojis operators un režisors Edgars Trankalis (ET). Videoklips uzņemts saulainajā Maljorkā, Spānijā ļoti vasarīgā noskaņā, grupai un filmētājam apceļojot salas skaistākās vietas.

Grupa Rock'n'Berries ir dibināta 2013.gada jūnijā, taču jau nopietni ir paspējusi sevi pieteikt uz Latvijas mūzikas skatuves. Šī gada sākumā grupa veiksmīgi iekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases "Supernova" ceturtdaļfinālā, kā arī tās albums "Smoothie Call" tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta Mikrofons 2017" kā labākais Pop mūzikas albums. Savukārt pati grupa Rock'n'Berries saņēma nomināciju kā gada Labākā debija.