Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

VIDEO: Pēteris Upelnieks prezentē jaunu dziesmu

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

"Jūtu, ka garīgi no tīņa jau esmu izaudzis līdz jaunietim, kurš jau sāk nojaust, kāpēc dzīvoju un kāds ir mērķis manai būšanai šajā pasaulē. Vēlos iedvesmot un iedrošināt cilvēkus nebaidīties dzīvot.

Tev var būt dažādas idejas par nākotni - Tavas cerības, Tavas bailes, Tavi sapņi, Tavas šaubas. Tu vari "zīmēt" laimīgu vai šausmīgu bildi par sevi, bet dzīve kustās un to neietekmē Tavas idejas par to. Viss jau notiek neatkarīgi no Tevis un Tavām vēlmēm par dzīvi.

Cilvēki ir ļoti aizrāvušies ar savām problēmām, kas viņiem pašlaik šķiet tik ļoti nozīmīgas, bet tās ir mazas un nenozīmīgas salīdzinājumā ar šīm brīnišķīgajām pārmaiņām, ar kurām saskaras cilvēce. Cilvēki joprojām dzīvo fantāzijās un apgalvo, ka viņi saņem no dzīves to, ko ir gribējuši un, ka viņi kontrolē savu likteni. Atceries, ka Tu vienmēr un visur esi 100 % ideāls. Tu esi ideāls savās nepilnības un bailēs. Tu esi ideāls it visā, ko Tu dari.

Tas, kurš šo raksta ir tas pats, kurš šo lasa. Viens liktenis uz visiem. Viena dvēsele uz visiem. Viena dzīve uz visiem. Viens gaiss uz visiem.