Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Liepājā gaidāmi satiksmes ierobežojumi "Summer Sound" festivāla laikā

© Dmitrijs Suļžics/f64

Summer Sound festivāla laikā Liepājā gaidāmi nelieli satiksmes ierobežojumi. Sākot ar ceturtdienu, 27.jūlija plkst.8 līdz svētdienai, 30.jūlija plkst.17, satiksme būs ierobežota festivāla norises vietā un tai piegulošajā teritorijā. Teritorijas iedzīvotājiem tiks izsniegtas caurlaides, kas nodrošinās netraucētu nokļūšanu mājās.

Satiksme tiks slēgta Peldu ielā no Liepu ielas līdz Kūrmājas prospektam; Kūrmājas prospektā no Vites ielas līdz Zvejnieku alejai; Zvejnieku alejā no Kūrmājas prospekta līdz Roņu ielai, kā arī Sporta ielas izbrauktuvē uz Zvejnieku aleju (pielikumā karte, kurā iezīmēti satiksmes ierobežojumi). Caurlaižu punkti sāks darboties no ceturtdienas, 27.jūlija plkst. 8:00, slēgtās teritorijas iedzīvotājus lūdzam pieteikties caurlaidēm, rakstot uz e-pastu agnese@summersound.lv, caurlaides būs pieejamas arī Kūrmājas prospekta caurlaižu punktā. Sīkāku informāciju par caurlaidēm iespējams iegūt, zvanot uz tālruni 22001132. Festivāla Summer Sound organizatori atvainojas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem par sagādātajām neērtībām.

Šīs vasaras krāšņākais pludmales festivāls Summer Sound norisināsies Liepājā 28.-29.jūlijā ar vairāk kā 40 māksliniekiem. Dīdžeju trio Cheat Codes no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingande parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā. Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs Bermudu Divstūris. Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma - Triana Park, Bandmaster, Satellites LV, Sibyl Vane, Deeper Upper, Franco Franco, Skyforger, My Radiant You, Fakts, Pienvedēja Piedzīvojumi, Astro'n'out, Ivo Fomins, Polifauna un citi.