Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Bukmeikeri jau prognozē, kurš uzvarēs Latvijas "X faktorā"

© Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Pasaules slavu iemantojušais šovs X-faktors uzņēmis apgriezienus arī Latvijā. Betsafe bukmeikeri prognozē, ka uzvaras laurus šovā plūks Alise Haijimai.

Pasaules slavu skatītāju mīlestību iemantojušais šovs X-faktors visas vasaras garumā meklēja dalībniekus šovam un 7. oktobrī beidzot tika sadalītas komandas un atrasti mentori. Šova veidotāji sola, ka nākamā sērija krasi atšķiršoties no visa iepriekš redzētā.

Bukmeikeri prognozē, ka vislielākās izredzes uzvarēt šovā ir “Prāta vētras” menedžeres Aijas Auškāpas vadītajai 16-25 gadu vecuma grupai - 49%. Iespējamība, ka uzvarēs kāda no mūzikas producenta un multiinstrumentālista Reiņa Sējāņa vadītajām vokālajām grupām ir 35%. Savukārt Intara Busuļa vadītajai 25+ vecuma grupai iespējas uzvarēt ir vismazākās - 16%.

“Betsafe” bukmeikeri prognozē, ka galveno balvu un uzvaras laurus šovā plūks Alise Haijima, viņas uzvaras iespējamība novērtēta ar 16.7% iespējamību. Nākamie rindā uz uzvaru ir Koukie band ar 14% iespējamību uzvarēt un Nadežda Maņkeviča ar 13%.

Vladislavs Proškins, F64 Photo Agency

Bukmeikeri uzskata, ka vismazākās iespējas uzvarēt ir grupai The Stones - 5%, Artūram Gruzdiņam - 4% un Aivo Oska uzvara būšot vispārsteidzošākā, jo šāda iespējamība novērtēta ar 3%.