Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

RECENZIJA: Bryan Adams "Ultimate"

© Publicitātes foto

Kanādiešu rokmūziķis Braiens Adamss jau pirms krietna laika izsludinājis, ka sava pēdējā albuma “Get Up” koncertturnejas ietvaros nākamgad piekāps arī pie mums – viņa koncerts skanēs 3. maijā “Arēnā Rīga”, un tajā tiks izpildītas gan jaunās dziesmas, gan labi zināmie hiti.

Par tām jaunajām dziesmām - tas ir stipri nosacīti, jo “Get Up” izdots jau 2015. gadā, bet labi zināmos hitus var atmiņā atsaukt novembra sākumā izdotajā izlasē “Ultimate”. Tajā iekļauta 21 dziesma, tostarp divi pavisam jauni gabali - “Ultimate Love” un “Please Stay”. Jāatgādina, ka Adamsa vairāk nekā 30 vairāk nekā 30 gadu garās karjeras laikā izdoti 13 studijas albumi, virkne izlašu un koncertierakstu, kas kopumā pārdoti vairāk nekā 100 miljonos kopiju. Viņa dziesmas pabijušas pirmajās vietās vairāk nekā 40 valstu hitparādēs, ar neskaitāmām koncerttūrēm apmeklēts desmitiem valstu un seši kontinenti. Arī pie mums šis mūziķis jau ir pabijis, turklāt, šķiet, vismaz kādas pāris reizes.

PAR. Lai gan apskatnieks absolūti neaizraujas ar Braiena Adamsa daiļradi, no diviem desmitiem dziesmu “uz sitienu” atpazīstamas bija 13, pie tam divas jaunās nemaz nevarēja būt zināmas - neslikts rezultāts! No visas šīs gūzmas gan tā pa īstam sirdi piesien vienīgi “Run To You”, taču arī tādi gabali kā “Can’t Stop This Thing We Started”, “Heaven”, “Here I Am”, “Cloud Number 9”, (Everything I Do) I Do It For You”, “Summer Of ‘69”, “Somebody”, “Please Forgive Me”, “All For Love” (ar Stingu un Rodu Stjuartu), “The Only Thing That Looks Good On Me Is You” un citas ir gluži labi klausāmas. Turklāt kaut kā bija paslīdējusi garām tāda dziesma kā “It’s Only Love” (ak, piedodiet…), kas izpildīta kopā ar Tīnu Tērneri - labs gabals. Kas attiecas uz jaunajām dziesmām, tad “Ultimate Love” ir elegants rokenroliņš, bet “Please Stay” nekrīt uz nerviem. Kā jau visa Braiena Adamsa produkcija.

PRET. “Ultimate” ir jau sestā Braiena Adamsa labāko dziesmu izlase. Nav tā kā par daudz?

Materiāls tapis sadarbībā ar mūzikas veikalu “Randoms”.