Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

MESA ir tieši tāds produkts, ko vēlas klausīties apkārtējie

© publicitātes

Katru sestdienas rītu radiostacijas Star FM ēterā ikviens labas, kvalitatīvas mūzikas baudītājs var klausīties Latvijā pirmo mūzikas straumēšanas topu DIGiTop100. Raidījuma ietvaros topa vadītājs Oskars Lepers sazinājās ar reperi Gati Irbi jeb projekta MESA dibinātāju.

Kā jau ierasts, arī jaunajā skaņu apkopojumā MESA sadarbojies ar vairākiem sabiedrībā zināmiem un mīlētiem māksliniekiem, tādiem kā dziedātāji Renārs Kaupers, Intars Busulis un grupa „Tautumeitas”.

Izrādās, Gatis neseko nekādiem „trendiem”, modes kliedzieniem, neanalizē, kuri mākslinieki konkrētajā mirklī ir populārākie un spētu dot lielāko labumu popularitātes ziņā, bet sadarbojas ar tiem, kuri pēc viņa domām spētu iedot dziesmai papildus pievienoto vērtību, personību un spēku.

Repera jaunais albums, gluži tāpat kā pirmais projekta MESA albums, ir labdarībai veltīts, iegādājoties albumu mājas lapā www.mesarmesa.lv visi līdzekļi tiks ziedoti bērniem ar kustību traucējumiem, to rehabilitācijai centrā „Poga”.

Mākslinieks neslēpj: par spīti apziņai, ka ikviens labs, kvalitatīvs skaņdarbs, projekts tiks novērtēts, uzsākot projektu MESA, Gatis izjutis mazu bijību saistībā ar to, ka varētu neizdoties. Taču beigās pierādījies, tas, ko viņš jau zinājis -MESA ir tieši tāds produkts, ko vēlas klausīties apkārtējie.

Jau 27.janvārī Olimpiskajā centrā „Ventspils” norisināsies grandiozais DIGiTop100 šovs, kur uz vienas skatuves tiksies daudzi Latvijā iemīļoti mākslinieki, kā arī viesi no ārvalstīm. DIGiTop100 pirmajā šovā uzstāsies arī Mesa.