Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Poļu mūziķis Julian sadarbībā ar latviešu producentu Kriss Tap izdod dziesmu

© Publicitātes foto

Kopējai sadarbībai ir apvienojušies poļu dziedātājs un aktieris Julian Lesiński un latviešu deju mūzikas producents un daudzu remixu autors Kriss Tap.

Sākotnēji dziesma "Like A Stream" tikusi rakstīta Polijas nacionālajai Eirovīzijas atlasei 2018. gada konkursam (līdzīgi kā mūsu „Supernova") un cīnījās par ceļazīmi uz finālu Lisabonā.

Diemžēl dziesma konkursā neuzvarēja un Julians vēlējies šai dziesmai piešķirt pavisam jaunu un citādāku skanējumu, tamdēļ tika pieaicināts latviešu producents, lai tiktu radīta dziesmas jaunā versija.

Kriss Tap saka: „Julians, būdams liels Eirovīzijas fans, bija dzirdējis arī manis veidotos deju remixus latviešu Eirovīzijas un Supernovas dalībniekiem. Tie viņam esot patikuši, tāpēc arī viņš vērsās pie manis ar piedāvājumu veikt kopēju sadarbību un pārstrādāt viņa pēdējo dziesmu, ar kuru viņš startē Polijas nacionālajā atlasē, lai izveidoju šai dziesmai pavisam jaunu skanējumu. Man likās interesanti sadarboties arī ar kādu ārzemju mūziķi, tāpēc ar prieku piekritu. Pēc šī veiksmīgā kopdarba vienojāmies, ka noteikti sadarbosimies arī nākotnē."

Piedāvājam noklausīties un noskatīties dziesmas lyric video. Videoklipa filmēšanā piedalījās Polijā populārā realitātes TV šova zvaigzne Monika Denisiuk.