Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Latvijas ceļotājiem būs ērtāk nokļūt Skandināvijas valstīs

© Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency

Latvijas lidsabiedrība airBaltic noslēgusi sadarbības līgumu ar Zviedrijas reģionālo lidsabiedrību NextJet, kurai ir lielākais maršrutu tīkls valstī. Tas veidos ērtus savienojumus ar Skandināviju, bet pasažieriem no Zviedrijas ar jaunus galamērķus Baltijas reģionā, ziņo airBaltic.

airBaltic maršrutu tīklu pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss) norāda: „Šīs ir lieliskas ziņas mūsu klientiem, kas ceļo uz Zviedrijas pilsētām un Baltijas valstīm. Tagad gan NextJet, gan airBaltic klienti varēs ērti sasniegt tādas vietas kā Palangu, Liepāju, Jenšēpingu, Kārlstadi, Hemavanu un citas.”

NextJet mārketinga un tīkla pārvaldes viceprezidents Hennings Lindbergs (Henning Lindberg) uzsver: „Mēs esam ļoti priecīgi paziņot par jauno sadarbību ar airBaltic. Mums ir liels pieprasījums pēc ceļojumiem starp mūsu galamērķiem Skandināvijā un Baltijā, un tas, ka mēs tagad stiprinām sadarbību reģionā, būtiski uzlabos mūsu piedāvājumus klientiem.”

airBaltic un NextJet sadarbība nodrošinās pasažieriem ērtākus savienojumus caur Rīgu (Latvijā) un Stokholmas Arlandas lidostu (Zviedrijā).

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā savienojumus no Rīgas uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.