Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

TOP 4 lieliski maršruti izbraucienam ar auto Latvijā un Eiropā

Ir ceļi, kas autobraucējiem sagādā kārtīgu adrenalīna devu asinīs, ir ceļi, kas raisa neaizmirstamas sajūtas, un vēl ir tādi, kas sola ne vien aizraujošu braucienu, bet arī lielisku galamērķi. Apkopoti četri lieliski maršruti braukšanas entuziastiem tepat Latvijā un Eiropā.

Publicitātes foto

Kalniem lolotā Šveice

Ja tevi aizrauj neaizmirstami piedzīvojumi, ātrums un spirdzinošs dabas skaistums, tad ieplāno pozitīvu emociju braucienu! Viens no šādiem galamērķiem ir Šveice. Valsts ar daudz pasakaini skaistiem un stāviem kalniem un slaveno alpu Ēdelveisu noteikti ir piemērota apskates vieta katram autobraucējam, kas vēlas reizē baudīt adrenalīna devu asinīs un sniegotās kalnu virsotnes.

Viena no vietām, kas Šveicē noteikti jāredz, ir Grimsela ceļš. Tas ieskauj akmeņu un kalnu grēdas, rezervuāru ezerus un burvīgus dabas skatus. Ne velti šis maršruts ir minēts teju katrā "Pasaules interesantāko ceļu" sarakstā un, salīdzinot ar lielāko daļu šauro kalnu ceļu, ir plats un parocīgs. Braucējs var vērot kā dabas skatus, tā arī ķert asākas izjūtas straujajos līkumos. Šis maršruts atrodas Šveices dienvidos, ir 38 km garš un atrodas 2164 m virs jūras līmeņa.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā