Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

Rīgas ielās iededzies festivāls "Ziemassvētku egļu ceļš"

© f64

Šajā nedēļas nogalē visus interesentus ar krāšniem objektiem sagaida par skaistu pirmssvētku tradīciju kļuvušais festivāls "Ziemassvētku egļu ceļš”.

Šogad festivālā būs apskatāms kopumā 41 mākslinieku, radošo industriju pārstāvju un Latvijas Mākslas akadēmijas studentu veidots vides objekts.
Festivāla laikā Rīgā būs redzami gan šogad, gan iepriekšējos gados tapušie darbi.


Festivāls norisināsies līdz 14. janvārim.


Vides objektu festivāls "Ziemassvētku egļu ceļš” ir izpelnījies gan pašmāju, gan ārvalstu iedzīvotāju interesi un atzinību. Par to liecina vairāku ārvalstu preses izdevumu un tūrismu ceļvežu veidotāju interese iepazīstināt savu mērķauditoriju ar Rīgā svētku laikā izvietotajiem festivāla objektiem. Festivāls iekļauts izdevuma „Skyward” tūristu apskates objektu sadaļā „Word Topics”, arī itāļu žurnālā „IO Donna”, kurā apkopota informācija par pasaulē vispārsteidzošākajām Ziemassvētku eglēm.

f64


Ziemassvētku egļu ceļu izstaigāt un piedāvātos objektus iepazīt laikā, kad ielās iedegas spuldzes, palīdzēs īpaši sagatavota karte, kas ir pieejama gan interneta vietnē www.eglufestivals.lv, gan Tūrisma informācijas centros.