Atpakaļ uz nra.lv

Veikalā Vecrīgā notikuši asinsstindzinoši notikumi

Portāls nra.lv 15.jūnijs 2017, 21:00
 
Valsts policija
21. maijā nepatīkamu pārsteigumu piedzīvoja kāda Vecrīgas alkoholisko dzērienu veikala pārdevēja. Ap pulksten 23.20 veikalā ienāca nepazīstams pusmūža vīrietis, kurš, izvilcis pistolei līdzīgu priekšmetu, pieprasīja no kases atdot visu naudu.

Nobijusies pārdevēja atvēra kases aparātu, pēc kā ļaundaris pagrāba tajā esošos 670 eiro un metās prom. Par notikušo veikala darbiniece paziņoja Valsts policijai, taču tobrīd ļaundaris jau bija paspējis aizbēgt.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes policisti, kuri specializējas laupīšanu novēršanā un atklāšanā, izmeklēšanas laikā ieguva informāciju, ka noziegumu, iespējams, izdarījis 1957. gadā dzimis vīrietis.

Šo pirmdien, 12. jūnijā, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, likumsargi aizdomās turēto vīrieti Rīgā uz ielas aizturēja. Aizdomās turētais iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Vīrietis savu vainu atzīst un sadarbojas ar policiju. Policisti no viņa ir atsavinājuši arī pneimatisko ieroci, kas izmantots nozieguma īstenošanā. Pašreizējā informāciju liecina, ka nozieguma izdarīšanas brīdī viņš, iespējams, atradies alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 176. panta pirmās daļas - par laupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:01

Jaunākās diskusijas