Atpakaļ uz nra.lv

APBRĪNOJAMI: Strādnieks Rīgā apzog darbavietu vairāku tūkstošu vērtībā

Portāls nra.lv 16.jūnijs 2017, 16:00
 
www.pixabay.com
Valsts policija saņēma informāciju no kāda būvmateriālu tirdzniecības centra drošības dienesta darbiniekiem par to, ka viens no tirdzniecības centra pārdevējiem aptuveni mēnesi nelegāli izvedot preci.

Būtiski, ka garnadzis preci izvedis ievērojamos daudzumos ar kravas automašīnu. Konkrētā tirdzniecības centra drošības dienesta darbinieki šo faktu konstatējuši pēc teritorijā izvietoto videonovēršanas kameru ierakstiem.

Lai garnadzi pieķertu nozieguma veikšanas brīdī, Rīgas reģiona pārvaldes Salaspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti uz konkrēto tirdzniecības centru devās ap to laiku, kad viņš ierasti veicis nelegālās darbības. Jāpiemin, ka ļaundaris vakar, 15.jūnijā, no pulksten 13.00 līdz 15.00, patiešām veica kārtējo zādzību. Būvniecības materiālu tirdzniecības centra pagalmā bija iebraukusi kravas automašīna, kurā garnadzis iekrāva visdažādākās preces.

Policisti konstatēja, ka nozieguma īstenošanā piedalās vēl kāds vīrietis, kurš ar kravas automašīnu zagto preci aizved prom.

Likumsargi nekavējoties aizturēja abus minētos vīriešus.

Neviens no aizturētajiem vīriešiem iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā.

Pašlaik pret 1984.gadā un 1957. gadā dzimušajiem vīriešiem uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta - par zādzību. Kolīdz tiks noskaidrots precīzs zaudējumu apmērs, visdrīzāk, kriminālprocess tiks pārkvalificēts pēc bargāka panta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas