Atpakaļ uz nra.lv

Izskan pirmās versijas par to, kā džips "ielidoja" mājas sienā Skrīveros [papildināts]

Portāls nra.lv 21.augusts 2017, 12:00
 
Attēla autors: Edvīns Celmiņš / Ekrānšāviņš no facebook
Svētdien sociālajā tīklā facebook ievietoti attēli no avārijas Skrīveros, kur kādas privātmājas sienā burtiski "ielidojis" vieglais auto. Laikraksts "Staburags" sniedzis plašāku informāciju par notikušo.

Ceļu satiksmes negadījums noticis sestdien, 19.augustā. Neilgi pēc plkst.13:00 Dīvajas ielā braukšana ar auto pavisam nepatīkami beigusies 1977.gadā dzimušam vīrietim. Viņa vadītais auto ietriecies privātmājas sienā, bet autovadītājs nogādāts slimnīcā.

Laikraksts "Staburags" vēsta, ka vietējie stāstījuši, ka gaiši pelēkās krāsas "Opel Frontera" automobilis "nenormālā ātrumā" vairākas reizes joņojis šurpu turpu pa Dīvas ielu. Kaimiņš, kurš izdzirdējis blīķši pēc tam, kad auto avarējis, izsaucis gan mediķus, gan centies cietušo izcilkt no auto. Tikmēr mājas īpašniece atklājusi, ka negadījuma brīdī tajā atradies tikai viens no iemītniekiem, kurš pēc tam, kad izdzirdēja skaļo troksni nekavējoties devies uz istabu, kur pavērusies pavisam dīvaina aina- auto un telpa pilna ar ķieģeļiem.

Pēc notikušā istabā ar balstiem nostiprināti griesti, caurums, kas radies sienā, aizklāts ar plēvi.

“Dīvajas ielas sākumā ir novietots “guļošais” policists, kas braucēju ātrumu ievērojami samazina. Turklāt ielu asfalts klāj tikai tās sākumā, tālāk tai ir zemes segums. Ja šajā posmā ātrumu nesamazina, tad viegli var zaudēt vadāmību,” stāsta kāda skrīveriete. Savukārt citi aculiecinieki stāsta, ka avarējušajā auto mētājušās iztukšotas un arī neatvērtas alkohola pudeles.

AVOTS: Laikraksts "Staburags"

Ziņu aģentūra LETA informē, ka sestdien Skrīveros privātmāju taranējušais autovadītājs bija alkohola reibumā, turklāt pirms tam bija ietriecies kādā automašīnā, pametot notikuma vietu, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Diāna Briede.

1977.gadā dzimušais, pārvietojoties ar "Opel Frontera", Daugavas ielā Skrīveros ietriecās pie veikala stāvošajā "Opel Antara" un pameta negadījuma vietu, vēlāk ietriecoties mājas sienā Dīvajas ielā. Vīrietis guva traumas un nogādāts slimnīcā. Negadījumā stipri bojāta māja, kurā mašīna ietriekusies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas