Atpakaļ uz nra.lv

Dzīvoklī Rīgā atrod līķi; notikuma vietā paveras ļoti nepatīkams skats

Portāls nra.lv 6.septembris 2017, 9:42
 
Inga Nestere/F64 Photo Agency
Kādas piecstāvu ēkas dzīvoklī Rīgā, Juglas ielā, jau vairāk nekā mēnesi dienu no dienas degusi gaisma. Kaimiņiem tas licies aizdomīgi, tomēr neviens šī mēneša laikā nav pieklauvējis pie dzīvoklī mītošās pensionāres nama durvīm. Tomēr bažas par to, kas noticis ar sirmgalvi pieaugušas pēc tam, kad kāpņu telpā parādījusies nepatīkama smaka, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Mājas sētniece sarunā ar žurnālistu norāda, ka iepriekš regulāri redzējusi dzīvoklī mītošo sirmgalvi, tomēr pēdējā laikā kundze nav manīta. Arī logi mājai bijuši aizvērti, vien visu laiku degusi gaisma. Tad arī sieviete cēlusi trauksmi par to, vai maz kāds zina, kas ar sirmgalvi noticis.

Notikuma vietā ieradušies likumsargi, kuri norādījuši, ka nedrīkst durvis atvērt, jo sirmgalvei esot radinieki. Sētniece norādījusi, ka smaka kāpņu telpā tikmēr kļuvusi arvien neciešamāka.

Beigu beigās sētniece kopā ar vienu no kaimiņienēm ņēmušas lietas savās rokās, vēsta "Degpunktā." Sameklēti radi, kuri pat nevēlējušies ierasties pensionāres mājoklī. Šonedēļ uz namu atbraucis sievietes māsas dēls, kurš, kā izrādās, nav pat īsti zinājis, kur kundze dzīvo. Atvērtas dzīvokļa durvis un aizdomas apstiprinājušās. Pensionāre bija mirusi, viņas ķermeni jau apsēduši tārpi. Arī tagad radi nelabprāt vēloties satīrīt dzīvokli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas