Atpakaļ uz nra.lv

Māmiņu ar mazu meitu pārbiedē divi puikas ar pašdarinātu spridzekli

Portāls nra.lv 11.septembris 2017, 12:24
 
Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency
10. septembrī neilgi pēc pulksten 16.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Iļģuciemā, kur divi bērni uz ielas uzspridzinājuši pudeli.
Ierodoties notikuma vietā, sastapta izsaucēja ar vīru un savu pirmsskolas vecuma meitu. Sieviete pastāstīja, ka ar ģimenes locekļiem pastaigājusies un ievērojusi divus zēnus, kuri skrien pa ceļa braucamo daļu. Vērojot abu zēnu aktivitātes, izsaucēja pamanīja, ka abi palaidņi pieskrien pie kādas ceļazīmes un novietoto pie tās plastmasas pudeli. Puišu novietotā pudele sāka pūsties līdz sieviete saprata, ka tā drīz sprāgs. Sieviete pieskrēja pie meitas un ar ķermeni viņu aizsedza. Neviens notikušā aculiecinieks nebija cietis.

Attēls no notikuma vietas / Rīgas Pašvaldības policija

Izsaucēja norādīja uz zēnu, kuru pēc sprādziena bija noķēris viņas vīrs un atvedis atpakaļ uz notikuma vietu.

Mazgadīgais spridzinātājs paskaidroja, ka sprāgstošo pudeli uztaisījis pašrocīgi ar draugu, izmantojot sadzīves ķīmiju. 13 gadus vecais pārkāpējs nogādāts dežūrdaļā lietvedības nodrošināšanai, pēc kā viņam pakaļ ieradās māte.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai, tostarp, otra pārkāpēja identitātes noskaidrošanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas