Atpakaļ uz nra.lv

Purvciemā notverts rūdīts zaglis, kurš apzadzis privātmājas

Portāls nra.lv 15.septembris 2017, 20:30
 
Rīgas pašvladības policija
14. septembrī Valsts policijas Rīgas Teikas iecirkņa policisti aizturēja meklēšanā izsludinātu vīrieti.

1977.gadā dzimušais tika meklēts par 2016.gadā veikto zādzību no kādas privātmājas. Izmeklēšanas rezultātā noskaidrojās, ka noziegumu pastrādājusi trīs personu grupa. Divi šīs grupas dalībnieki tika atrasti un aizturēti jau 2016. gadā. Jāpiemin, ka no privātmājas garnadži bija nozaguši dažādus sadzīves priekšmetus.

2017. gada 2.augustā Valsts policijas Rīgas Teikas iecirknis saņēma informāciju par to, ka no kādas palīgtelpas, uzlaužot durvis, nozagti divi velosipēdi. Abu velosipēdu kopējā vērtība esot ap 1000 eiro. Veicot izmeklēšanas darbības, likumsargi noskaidroja, ka šo noziegumu ir veikusi tā pati persona, kura tiek meklēta par 2016.gadā veikto noziegumu.

Operatīvas meklēšanas rezultātā, šis vīrietis tika atrasts un aizturēts. Aizturētais jau vairākkārtīgi nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:10

Jaunākās diskusijas